Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στον Βόλο σήμερα η επικεφαλής Εργατικής Πολιτικής της ΛΑΕ Δέσποινα Σπανού
Στον Βόλο σήμερα η επικεφαλής Εργατικής Πολιτικής της ΛΑΕ Δέσποινα Σπανού

Στον Βόλο σήμερα η επικεφαλής Εργατικής Πολιτικής της ΛΑΕ Δέσποινα Σπανού

Στον Βόλο θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη 24 Φλεβάρη η Δέσποινα Σπανού, επικεφαλής του τμήματος Εργατικής Πολιτικής της ΛΑΕ και πρώην μέλος της της ΑΔΕΔΥ, για να μιλήσει στην πολιτική που οργανώνει η ΛΑΕ Μαγνησίας με θέμα το -έκτρωμα της κυβέρνησης στο συνεδριακό κέντρο FORUM (Πολυμέρη με Δεληγιώργη) στον Βόλο στις 7.00 μ.μ.

Την θα χαιρετήσει ο π. ΛΑΕ Μαγνησίας Κ. Δελημήτρος.

Στις 2.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Μαγνησίας με το συντονιστικό των 26 φορέων της Μαγνησίας που αντιτίθενται στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο-έκτρωμα.

Το αντιΑσφαλιστικό νομοσχέδιο της νεομνημονιακής εθελόδουλης συγκυβέρνησης ΕΛ στο πλαίσιο του 3ου μνημόνιου-οδοστρωτήρα, έρχεται να αποτελειώσει ό,τι άφησαν όρθιο τα δύο προηγούμενα μνημόνια των Δ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ και λοιπών μνημονιακών συνεταίρων, ΚΑΙ στον χώρο της κοινωνικής ασφάλισης.

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι τα αντιασφαλιστικά είναι απόρροια των μνημονιακών πολιτικών , ότι είναι αποτέλεσμα μιας πολιτικής που κλέβει πόρους από την κοινωνία για να αποπληρώνεται ένα δυσβάσταχτο και απεχθές χρέος.

Όλο και περισσότεροι πολίτες πείθονται ότι η κατάργηση των μνημονίων και η επιλογή μιας διαφορετικής προοδευτικής πολιτικής παραγωγικού μετασχηματισμού της χώρας, απαιτεί την ανάκτηση της νομισματικής κυριαρχίας της χώρας και την απεμπλοκή της από την φυλακή της ευρωζώνης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση