Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στον Βόλο σήμερα η επικεφαλής Εργατικής Πολιτικής της ΛΑΕ Δέσποινα Σπανού
Στον Βόλο σήμερα η επικεφαλής Εργατικής Πολιτικής της ΛΑΕ Δέσποινα Σπανού

Στον Βόλο σήμερα η επικεφαλής Εργατικής Πολιτικής της ΛΑΕ Δέσποινα Σπανού

Στον Βόλο θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη 24 Φλεβάρη η Δέσποινα Σπανού, επικεφαλής του τμήματος Εργατικής Πολιτικής της ΛΑΕ και πρώην μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ, για να μιλήσει στην πολιτική εκδήλωση που οργανώνει η ΛΑΕ Μαγνησίας με θέμα το αντιασφαλιστικό -έκτρωμα της κυβέρνησης στο συνεδριακό κέντρο FORUM (Πολυμέρη με Δεληγιώργη) στον Βόλο στις 7.00 μ.μ.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο π. βουλευτής ΛΑΕ Μαγνησίας Κ. Δελημήτρος.

Στις 2.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Επιμελητήριο Μαγνησίας με το συντονιστικό των 26 φορέων της Μαγνησίας που αντιτίθενται στο ασφαλιστικό -έκτρωμα.

Το αντιΑσφαλιστικό νομοσχέδιο της νεομνημονιακής εθελόδουλης συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο πλαίσιο του 3ου μνημόνιου-οδοστρωτήρα, έρχεται να αποτελειώσει ό,τι άφησαν όρθιο τα δύο προηγούμενα μνημόνια των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ και λοιπών μνημονιακών συνεταίρων, ΚΑΙ στον χώρο της κοινωνικής ασφάλισης.

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι τα αντιασφαλιστικά μέτρα είναι απόρροια των μνημονιακών πολιτικών , ότι είναι αποτέλεσμα μιας πολιτικής που κλέβει πόρους από την κοινωνία για να αποπληρώνεται ένα δυσβάσταχτο και απεχθές χρέος.

Όλο και περισσότεροι πολίτες πείθονται ότι η κατάργηση των μνημονίων και η επιλογή μιας διαφορετικής προοδευτικής πολιτικής παραγωγικού μετασχηματισμού της χώρας, απαιτεί την ανάκτηση της νομισματικής κυριαρχίας της χώρας και την απεμπλοκή της από την φυλακή της ευρωζώνης.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση ασφαλτοστρώσεις στην Κορώπη (Μπούφα) #ΚορώπηΜπούφα - https://t.co/dplX1LHPnR -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκατάσταση ναυαγοσωστών στις παραλίες #ναυαγοσώστες… - https://t.co/rKvh8Cvpp2 -

  • Ανεβασμένο και χαμηλό ουρικό οξύ: Τι πρέπει να ξέρετε #ουρικόοξύ - https://t.co/itLvcPDoUZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση