Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κυκλοφορικά θέματα έθεσε στην υφυπουργό ΠΟΜΕΔΙ ο ασκών χρέη δημάρχου Βόλου Θ. Θεοδώρου
Κυκλοφορικά θέματα έθεσε στην υφυπουργό ΠΟΜΕΔΙ ο ασκών χρέη δημάρχου Βόλου  Θ. Θεοδώρου

Κυκλοφορικά θέματα έθεσε στην υφυπουργό ΠΟΜΕΔΙ ο ασκών χρέη δημάρχου Βόλου Θ. Θεοδώρου

Κυκλοφοριακά θέματα της πόλης και ιδιαίτερα το ζήτημα με τον κόμβο του περιφερειακού στα Αστέρια Αγριάς, έθεσαν υπόψη της αρμόδιας υφυπουργού, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, ο ασκών χρέη δημάρχου Βόλου, Θάνος και ο γενικός γραμματέας, Στέλιος Διαμαντίδης, που την επισκέφτηκαν στο γραφείο της στην Αθήνα.

Από πλευράς Δημοτικής Αρχής έγινε ενημέρωση για τις προσπάθειες και τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα, όπως η τροποποίηση του προγράμματος φωτεινής σηματοδότησης, στο σημείο αυτό και που έχει αποδώσει ικανοποιητικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, αλλά μόνο τις ημέρες που καταγράφονται μέτριοι κυκλοφοριακοί φόρτοι.

Για το λόγο αυτό και εν όψει της θερινής περιόδου, με την γνωστή ταλαιπωρία των ατέλειωτων ουρών αυτοκινήτων, ζητήθηκαν και επιπλέον παρεμβάσεις, όπως:

Η διακοπή λειτουργίας της φωτεινής σηματοδότησης στον κόμβο «Αστεριών» κάθε και επίσημη Αργία, από 1ης Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου, από 10.00 έως 22.00 και η διασφάλιση συνεχούς αδιάκοπης ροής των οχημάτων με καθορισμό: α)υποχρεωτικής πορείας ευθεία και δεξιά, για τα οχήματα που προσεγγίζουν τον κόμβο επιστρέφοντας στο Βόλο από Αγριά, β) υποχρεωτικής πορείας ευθεία, για τα οχήματα που προσεγγίζουν τον κόμβο και κινούνται προς Αγριά, μέσω της παραλιακής οδού και ταυτόχρονα γ) μονοδρόμηση του τμήματος της περιφερειακής οδού, από κόμβο «Αστεριών» έως κόμβο «Αλκίππης», από Αγριά προς Βόλο και απαγόρευση εισόδου στη της Γορίτσας για όλα τα οχήματα που την προσεγγίζουν μέσω Βόλου.

Παράλληλα ζητήθηκε από την υφυπουργό η συνδρομή της για την σύγχρονων κυκλικών κόμβων στις διασταυρώσεις της Περιφερειακής Οδού με την παραλιακή Βόλου – Αγριάς και την Ιωλκού, που θα δώσουν οριστικές λύσεις στο πρόβλημα, αλλά και κόμβου στη διασταύρωση Λαρίσης – Αθηνών.

Η κα. δεσμεύτηκε ότι τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα συγκαλέσει με τη συμμετοχή του αρμόδιου γενικού γραμματέα, κ. Δέδε, για τα θέματα αυτά.

Υπόψη της υφυπουργού τέθηκαν και άλλα ζητήματα της πόλης, ενώ της έγινε και ενημέρωση για το θέμα του λιμανιού που τέθηκε στο ΤΑΙΠΕΔ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

  • #Κολωνός: Συνελήφθησαν ακόμη 7 άτομα για την υπόθεση μαστροπείας #Κολωνός - https://t.co/q28LAXTTPO -

  • Πρόγραμμα Επιστημονικής Ελληνογαλλικής Συνεργασίας #ΙΚΥ - https://t.co/yxJrtuteta -

"Αλιεύοντας" την είδηση