Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κυκλοφορικά θέματα έθεσε στην υφυπουργό ΠΟΜΕΔΙ ο ασκών χρέη δημάρχου Βόλου Θ. Θεοδώρου
Κυκλοφορικά θέματα έθεσε στην υφυπουργό ΠΟΜΕΔΙ ο ασκών χρέη δημάρχου Βόλου  Θ. Θεοδώρου

Κυκλοφορικά θέματα έθεσε στην υφυπουργό ΠΟΜΕΔΙ ο ασκών χρέη δημάρχου Βόλου Θ. Θεοδώρου

Κυκλοφοριακά θέματα της πόλης και ιδιαίτερα το ζήτημα με τον κόμβο του περιφερειακού στα Αστέρια Αγριάς, έθεσαν υπόψη της αρμόδιας υφυπουργού, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, ο ασκών χρέη δημάρχου Βόλου, Θάνος Θεοδώρου και ο , Στέλιος Διαμαντίδης, που την επισκέφτηκαν στο της στην Αθήνα.

Από πλευράς Δημοτικής Αρχής έγινε για τις προσπάθειες και τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα, όπως η τροποποίηση του προγράμματος φωτεινής σηματοδότησης, στο σημείο αυτό και που έχει αποδώσει ικανοποιητικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, αλλά μόνο τις ημέρες που καταγράφονται μέτριοι κυκλοφοριακοί φόρτοι.

Για το λόγο αυτό και εν όψει της θερινής περιόδου, με την γνωστή ταλαιπωρία των ατέλειωτων ουρών αυτοκινήτων, ζητήθηκαν και επιπλέον παρεμβάσεις, όπως:

Η διακοπή λειτουργίας της φωτεινής σηματοδότησης στον κόμβο «Αστεριών» κάθε και επίσημη Αργία, από 1ης Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου, από 10.00 έως 22.00 και η διασφάλιση συνεχούς αδιάκοπης ροής των οχημάτων με καθορισμό: )υποχρεωτικής πορείας ευθεία και δεξιά, για τα οχήματα που προσεγγίζουν τον κόμβο επιστρέφοντας στο Βόλο από Αγριά, β) υποχρεωτικής πορείας ευθεία, για τα οχήματα που προσεγγίζουν τον κόμβο και κινούνται προς Αγριά, μέσω της παραλιακής οδού και ταυτόχρονα γ) μονοδρόμηση του τμήματος της περιφερειακής οδού, από κόμβο «Αστεριών» έως κόμβο «Αλκίππης», από Αγριά προς Βόλο και απαγόρευση εισόδου στη σήραγγα της Γορίτσας για όλα τα οχήματα που την προσεγγίζουν μέσω Βόλου.

Παράλληλα ζητήθηκε από την υφυπουργό η συνδρομή της για την δημιουργία σύγχρονων κυκλικών κόμβων στις διασταυρώσεις της Περιφερειακής Οδού με την παραλιακή Βόλου – Αγριάς και την , που θα δώσουν οριστικές λύσεις στο πρόβλημα, αλλά και κόμβου στη διασταύρωση – Αθηνών.

Η κα. Χρυσοβελώνη δεσμεύτηκε ότι τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα συγκαλέσει σύσκεψη με τη συμμετοχή του αρμόδιου γενικού γραμματέα, κ. Δέδε, για τα θέματα αυτά.

Υπόψη της υφυπουργού τέθηκαν και άλλα ζητήματα της πόλης, ενώ της έγινε και για το θέμα του λιμανιού που τέθηκε στο ΤΑΙΠΕΔ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση