Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Απεδήμησε εις Κύριον η παιδαγωγός Βάσω Κουτσού
Απεδήμησε εις Κύριον η παιδαγωγός Βάσω Κουτσού

Απεδήμησε εις Κύριον η παιδαγωγός Βάσω Κουτσού

Απεδήμησε εις Κύριον χθες το βράδυ, στο Βόλου όπου νοσηλευόταν, η παιδαγωγός Βάσω Κουτσού, κάτοικος εν ζωή Μακρινίτσας, που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προτα υγείας.

Η άτυχη , που ήταν παντρεμένη και μητέρα ενός ενήλικου κοριτσιού, φέτος είχε διοριστεί στην ως αναπληρώτρια, αλλά λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε και τα συχνά ταξίδια για στο Βόλου και το , την ανάγκασαν να δηλώσει παραίτηση λίγο πριν τα Χριστούγεννα, για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της και να κάνει τις θεραπείες της.

Η Βάσω Κουτσού είχε θέσει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος Βόλου με τη δημοτική παράταξη «Δύναμη Βόλου».

Η νεκρώσιμος ακολουθία της άτυχης εκπαιδευτικού έγινε σήμερα το μεσημέρι στη Μακρινίτσα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Με αφορμή την κοίμηση της εκλιπούσης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” Μιχ. , ο οποίος παρέστη στην εξόδιο ακολουθία, εμφανώς συντετριμμένος δήλωσε: «Μια καλή φίλη, μια μαχήτρια της ζωής, ένας δραστήριος, δυναμικός και αποτελεσματικός άνθρωπος, με ήθος και ηθική, που αγωνιζόταν για τον τόπο του, δεν είναι πλέον κοντά μας. Η Βάσω Κουτσού υπήρξε παιδαγωγός, παλαιό μέλος της Νέας Δημοκρατίας, με για την παράταξη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη “Δύναμη Βόλου”, τονίζει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της β' ελάσσονος μειοψηφίας Βόλου Μιχάλης , που εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

"Αλιεύοντας" την είδηση