Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Απεδήμησε εις Κύριον η παιδαγωγός Βάσω Κουτσού
Απεδήμησε εις Κύριον η παιδαγωγός Βάσω Κουτσού

Απεδήμησε εις Κύριον η παιδαγωγός Βάσω Κουτσού

Απεδήμησε εις Κύριον χθες το βράδυ, στο οσοκομείο Βόλου όπου νοσηλευόταν, η παιδαγωγός Βάσω Κουτσού, κάτοικος εν ς, που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η άτυχη γυναίκα, που ήταν παντρεμένη και μητέρα ενός ενήλικου κοριτσιού, φέτος είχε διοριστεί στην ως αναπληρώτρια, αλλά λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε και τα συχνά ταξίδια για θεραπεία στο οσοκομείο Βόλου και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, την ανάγκασαν να δηλώσει παραίτηση λίγο πριν τα , για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της και να κάνει τις θεραπείες της.

Η Βάσω Κουτσού είχε θέσει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος Βόλου με τη δημοτική παράταξη «Δύναμη Βόλου».

Η νεκρώσιμος ακολουθία της άτυχης εκπαιδευτικού έγινε σήμερα το μεσημέρι στη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Με αφορμή την κοίμηση της εκλιπούσης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” Μιχ. , ο οποίος παρέστη στην εξόδιο ακολουθία, εμφανώς συντετριμμένος δήλωσε: «Μια καλή φίλη, μια μαχήτρια της ς, ένας δραστήριος, δυναμικός και αποτελεσματικός άνθρωπος, με ήθος και ηθική, που αγωνιζόταν για τον τόπο του, δεν είναι πλέον κοντά μας. Η Βάσω Κουτσού υπήρξε παιδαγωγός, παλαιό μέλος της Νέας Δημοκρατίας, με αγώνες για την παράταξη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη “Δύναμη Βόλου”, τονίζει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της β' ελάσσονος μειοψηφίας Βόλου Μιχάλης , που εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση