Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κουνουποκτονία στη Μαγνησία

Κουνουποκτονία στη Μαγνησία

Συνεχίζεται το πρόγραμμα της ς από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας – Β. Σποράδων, με δειγματοληψίες για εντοπισμό εστιών, ψεκαστικές εφαρμογές προνυμφοκτονίας και έλεγχο αποτελεσματικότητας ψεκασμών.

Την Δευτέρα 8 Αυγούστου τα συνεργεία θα κάνουν ελέγχους και ψεκασμούς στο Δήμο Βόλου (έλος στο Μαλάκι, Πεδίον Άρεως, Κραυσίδωνα, στη θέση Παλιά Σφαγεία . λου, στον οικισμό Δημητριάς και στη θέση Λαχανόρεμα).

Την Τρίτη 9 του μηνός έχει το συνεργειο θα είναι στον Δήμο . Πηλίου για ψεκασμούς στον χείμαρρο Καλών Νερών, στο έλος Παραδείσου, στον τσιμενταύλακα και στο ρέμα Κορωπίου, στο ρέμα ς, στο ρέμα Κάλαμου και στο Χόρτο.

Θα ακολουθήσει την Τετάρτη 10 Αυγούστου ο Δήμος Ζς με ψεκασμούς στο ρέμα Χορευτού, στις δεξαμενές Μακρυράχης, στο Παπά Νερό και στο Μέγα Ρέμα Αγ. Ιωάννη, στην πηγή και στο ρέμα Ζς.

Την Πέμπτη θα γίνουν έλεγχοι και ψεκασμοί στο Δήμο Αλμυρού (Αχίλλειο, , Πτελεός, Νηές, Λιχούρα, Αγ. Αποστόλους, , Σούρπη, Χοροστάσι, Αγ. Ιωάννης, Καραγκιόλ και φρεάτια και βιολογικό καθαρισμό Αλμυρού).

Τέλος, την Παρασκευή 12 Αυγούστου θα γίνουν ψεκασμοί στον Δήμο Ρήγα Φεραίου και συγκεκριμένα στον χείμαρρο Κερασιώτη, στην τάφρο και στον χάνδακα της λίμνης Κάρλας, στο Στεφανοβίκειο, στα Κανάλια, στον και στο Βελεστίνο.

"Αλιεύοντας" την είδηση