Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Την πρωτοχρονιάτικη της πίτ έκοψε χθες, Τετάρτη, 3 Φεβρουρίου, στο ΞΕΙΑ Βόλου, η ομάδα πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου και η δημοτική παράταξη ΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΙΚΗ, παρουσία πλήθους κόσμου, στελεχών της ομάδας, αλλά και φίλων και απλών πολιτών, που ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση.

«Σας διαβεβαιώνω ότι μαζί και του χρόνου, και το ‘18 και το ‘19 και δεν ξέρω ακόμα πόσα χρόνια μετά το ‘19 εδώ θα κόβουμε την πίτα σαν Δημοτική Αρχή του Βόλου» σημείωσε στο σύντομο χαιρετισμό του ο αιρετός και ταυτόχρονα τελών σε αργία δήμαρχος Βόλου, Αχ. , που καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και έκοψε με τη συνδρομή του ιερέως του την πίτα.
Τυχερή η πρόεδρος της τοπικής ενότητας Νέας Ιωνίας Σοφία Μαχαίρα, που κέρδισε το φλουρί.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο θεματικός , Αργύρης Κοπάνας, η εκπρόσωπος Τύπου των , Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η πολιτευτής της ΝΔ, Έλενα Αντωνοπούλου, εκπρόσωπος της πρώην υπουργού και βουλευτού, Ζέττας Μακρή, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι άλλων Δήμων της Μαγνησίας, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών, εκπρόσωποι φορέων της πόλης, επιμελητηριακοί σύμβουλοι κ.ά.

μπεος2

μπεος1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση