Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Την πρωτοχρονιάτικη της πίτα έκοψε χθες, Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, στο ΞΕΝΙΑ Βόλου, η ομάδα πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου και η δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, παρουσία πλήθους κόσμου, στελεχών της ομάδας, αλλά και φίλων και απλών πολιτών, που ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση.

«Σας διαβεβαιώνω ότι μαζί και του χρόνου, και το ‘18 και το ‘19 και δεν ξέρω ακόμα πόσα χρόνια μετά το ‘19 εδώ θα κόβουμε την πίτα σαν Δημοτική Αρχή του Βόλου» σημείωσε στο σύντομο χαιρετισμό του ο αιρετός και ταυτόχρονα τελών σε αργία δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος, που καλωσόρισε τους προσκεκλημέ και έκοψε με τη συνδρομή του ιερέως του Αγίου Νικολάου την πίτα.
Τυχερή η πρόεδρος της τοπικής ενότητας Νέας Ιωνίας Σοφία Μαχαίρα, που κέρδισε το φλουρί.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθησαν η αντι ς, Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο θεματικός αντι, Αργύρης Κοπάνας, η εκπρόσωπος Τύπου των , , η πολιτευτής της , Έλενα Αντωνοπούλου, εκπρόσωπος της πρώην υπουργού και βουλευτού, Ζέττας Μακρή, περιφερειακοί και άλλων Δήμων της ς, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών, εκπρόσωποι φορέων της πόλης, επιμελητηριακοί σύμβουλοι κ.ά.

μπεος2

μπεος1

"Αλιεύοντας" την είδηση