Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κόντρες στο Δ.Σ. Βόλου για την επένδυση στο Σωρό
Κόντρες στο Δ.Σ. Βόλου  για  την επένδυση στο Σωρό

Κόντρες στο Δ.Σ. Βόλου για την επένδυση στο Σωρό

Νέα αντιπαράθεση στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την επένδυση στο Σωρό, με αφορμή έγγραφο που είχε κατατεθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση από ανεξάρτητους συμβούλους και συμβούλους της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης».

Ο πρόεδρος του Σώματος απευθυνόμενος στον δημοτικό σύμβουλο Απ. Παπατόλια τον ρώτησε τον αν ήταν παρών στην προηγούμενη συνεδρίαση και υπέγραψε το συγκεκριμένο έγγραφο, προσθέτοντας: «Προσέξτε γιατί τέτοιου είδους κόλπα αν πέσουν σε κάποιον με άγριες διαθέσεις μπορεί να έχετε πρόβλημα. Δεν είχατε φυσική παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Ο κ. Παπατόλιας απάντησε ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα που αναφέρει.

Ο κ. Μουλάς συνέχισε λέγοντας: «Τόσο εγώ (πρόεδρος), όσο και το Δ.Σ. του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δημοσίων Υπαλλήλων, θεωρούμε τους εαυτούς μας αρκετά έντιμους και δεν είμαστε ούτε απατεώνες, ούτε μας αφορούν οι αιχμές που άφησε αυτό το κείμενο. Σε όλη τη διαδικασία θα υπάρξει διαφάνεια από την αρχή μέχρι το τέλος».

Επίσης είπε ότι ο χώρος διαχρονικά δίνονταν σε όλους τους Δήμους δωρεάν και μάλιστα με την προηγούμενη Δ.Α. είχε φτάσει ο Συνεταιρισμός σε ένα καλό επίπεδο συνεργασίας. Ωστόσο τόνισε: «Σήμερα δεν μπορούμε να το παραχωρήσουμε δωρεάν, λόγω οικονομικής εκκρεμότητας που έχουμε. Η άλλη εξέλιξη θα είναι αν δεν καταλήξει στα χέρια του Δήμου με ελάχιστο τίμημα, να πάει σε ιδιώτες».

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έχει κάνει λάθη στο παρελθόν καταψηφίζοντας αποφάσεις για καθαρά αντιπολιτευτικούς λόγους, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί να έχουν το δικαίωμα ορισμένοι να μιλούν και να αφήνουν αιχμές για κακοδιαχείριση οικονομικών, όταν είναι υπεύθυνοι για εκατομμυρίων όπως η ΕΡΓΗΛ που κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα την επιχείρηση. Ποιοι μιλάνε;»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση