Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κοντά στους πληγέντες της Σκοπέλου η Σ. Μπαρτζιώκα εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Κοντά στους πληγέντες της Σκοπέλου η Σ. Μπαρτζιώκα εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Κοντά στους πληγέντες της Σκοπέλου η Σ. Μπαρτζιώκα εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Στις πληγείσες πό τη θεομηνία περιοχές της Σκοπέλου βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή η Σούλα Μπαρτζιώκα εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τις καταστροφές.

Η κ. Μπαρτζιώκα είχε προσωπική επαφή με επιχειρηματίες του νησιού που επλήγησαν, ενώ επισκέφθηκε επίσης τον δήμαρχο του νησιού Χρήστο Βασιλούδη και έλαβε μέρος σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή της Προέδρου του Τ ς Νάσνυς Καπούλα, κλιμακίου του Υπουργείου Υποδομών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής ενημερώθηκε για τις καταστροφές σε υποδομές, κατ και της Σκοπέλου, όπως και για την πορεία του έργου καταγραφής των ζημιών στο σύνολό τους, με τη συνδρομή και εθελοντών μηχανικών του Τ ς.

Η κ. Μπαρτζιώκα εξήρε την πρωτοβουλία του ΤΕΕ και παράλληλα υπογράμμισε την καθοριστική συμβολή της στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

Η ίδια επισήμανε ότι θα ενημερωθεί η πρόεδρος του ΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά για το μέγεθος των καταστροφών και, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, θα ασκήσει κάθε μέσο πίεσης για την έγκαιρη καταβολή των αποζημιώσεων στους .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση