Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κομμένα τα κουβαρνταλίκια με τα χρήματα των εργαζομένων.
Κομμένα τα κουβαρνταλίκια με τα χρήματα των εργαζομένων.

Κομμένα τα κουβαρνταλίκια με τα χρήματα των εργαζομένων.

Κάλεσμ στους εργζόμενους των Δήμων της Μαγνησίας απευθύνει η ΔΑΣ- ΟΤΑ να μετάσχουν σε Γενική Συνέλευση αύριο Παρασκευή 24 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου.

Σε σχετική - μεταξύ άλλων- αναφέρεται: “Κανένας εργαζόμενος δεν θα γίνει ουρά της Δημοτικής Αρχής Μπέου, όπως και κάθε Δημοτικής Αρχής των Δήμων της Μαγνησίας, που από τη μια εφαρμόζουν αντεργατικές – αντι πολιτικές και από την άλλη, προσπαθούν να φιλοτεχνήσουν το προφίλ του λαϊκού μπροστάρη του αγώνα των εργαζομένων, με τις ευλογίες της ΚΕΔΕ, της συνδικαλιστικής ηγεσίας της ΠΟΕ- ΟΤΑ που για ακόμη μια φορά, αντί να οργανώνει τον αγώνα των εργαζομένων καλεί τους Δημάρχους σε ένδειξη διαμαρτυρίας, να κλείσουν τα Δημαρχεία με την αμέριστη, βέβαια στήριξη και της πλειοψηφίας του Συλλόγου μας.
Το χθεσινό ψήφισμα της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου που λέει «να μην δοθούν τα ταμειακά διαθέσιμα», εκτός αν αποδειχτεί πως είναι για τη σωτηρία της πατρίδας, όποτε σύμφωνα με την ΚΕΔΕ θα στηρίξουμε την Κυβέρνηση ” , όπως είπε ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος και συνέχισε λέγοντας “…με κλειστό τον Δήμο Βόλου καλούμε σε συάσταση τους εργαζόμενους του Δήμου”… όλα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο από κουβαρνταλίκια στα χρήματα των εργαζομένων. Ο των εργαζομένων δεν είναι χορηγία των Δημάρχων.
Στη ουσία ομονοούν ότι θα δώσουν τα ταμειακά- διαθέσιμα με διάλογο και κατόπιν συνεννόησης.
Γι αυτό καλούμε τους εργαζόμενους αύριο σε Γενική Συνέλευση στις 12 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Βόλου.
Εκτός κι αν η ενιαία παράταξη του Συλλόγου Εργαζομένων ,(ΣΥΡΙΖΑ , ΟΚ , ΝΔ , ΠΟΤΑΜΙ), αν και στα λόγια σε αντίΜπεική γραμμή, συμφωνεί ότι όπως και στο παρελθόν, θα κλείσει ο Δήμος σε ένδειξη διαμαρτυρίας μετά από απόφαση Δημάρχου, εκτιμώντας ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να στηρίξουν και να συασταθούν και στο ψήφισμα της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Όποτε και θα συμφωνούν, προφανώς, ότι οι συγκεκριμένοι μπορούν και να χειροκροτούν τον Μπέο που θα τους χαιρετάει από το μπαλκόνι.”

"Αλιεύοντας" την είδηση