Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κολυνδρίνη: Συμμετέχουμε, αποφασίζουμε, ψηφίζουμε και δεν εκχωρούμε σε κανέναν τη Δημοκρατία
Κολυνδρίνη: Συμμετέχουμε, αποφασίζουμε, ψηφίζουμε και δεν εκχωρούμε σε κανέναν τη Δημοκρατία

Κολυνδρίνη: Συμμετέχουμε, αποφασίζουμε, ψηφίζουμε και δεν εκχωρούμε σε κανέναν τη Δημοκρατία

«Μέγιστο διακύβευμα» χαρακτηρίζει την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος και τη συμμετοχή, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων και των 17άρηδων, στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής η Μαγνησίας Δωροθέα .

Η «συμμετοχή μας θα εξασφαλίσει μία νέα ποιότητα για τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος», επισημαίνει.

Την ψηφίζουμε και οι πρέπει να προσέλθουν στις των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, για να κρίνουν τα και τα προγράμματά τους στο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Χιλιάδες πιστεύουν πως πρέπει να απέχουν-και το έπραξαν και στις ευρωεκλογές και τις εκλογές της αυτοδιοίκησης- επειδή «νομίζουν ότι η ψήφος τους δεν θα αλλάξει τίποτα», «δείχνουν δυσπιστία προς το πολιτικό σύστημα» ή «δεν ενδιαφέρονται για την ή τις εκλογές γενικά». Δικαιολογία δεν υπάρχει για κανέναν μας.

Όταν δεν συμμετέχουμε ευνοούνται τα άκρα και όσοι καριερίζονται τυχοδιωκτικά στην υποστηρίζοντας πως όλοι είναι ίδιοι. Ευνοούνται όσοι υπονομεύουν τις συμμετοχικές διαδικασίες και τη εκ των έσω.

Η βασίζεται στη συμμετοχή που την τονώνει και της δίνει περιεχόμενο. Δεν μπορούμε σε αυτή την κορυφαία στιγμή να εκχωρούμε αυτό το δικαίωμα σε οποιονδήποτε άλλον.

Όλοι είμαστε τραυματισμένοι γιατί οι πληγές που δημιουργήθηκαν στην ελληνική κοινωνία από τη σωρευτική επίπτωση από την πολιτική της λιτότητας, μέσω των μνημονίων, δεν έχουν επουλωθεί.

Γι΄αυτό πρέπει να αποφασίσουμε για τη μας και να συμμετέχουμε .

Η ψήφος μας καθορίζει το προγραμματικό πεδίο, τον σχεδιασμό και στο πώς θα αξιοποιήσει η χώρα τις παραγωγικές δυνατότητες. Επιλέγουμε το κόμμα που μας αντιπροσωπεύει το πρόγραμμά του, ψηφίζουμε, είμαστε συμμέτοχοι στο μέλλον μας.

Η πολιτική είναι προσφορά και όχι επαγγελματική εξασφάλιση.

Γι΄αυτό συμμετέχουμε και εκλέγουμε τους εκπροσώπους μας.

Στη Μαγνησία εξαιρετικοί συμπολίτες μας μετέχουν στα ψηφοδέλτια και οι επιλογές μας είναι ανοιχτές και πολλές.

Η ψήφος είναι ευθύνη, είναι φορτίο προς τους συνανθρώπους μας και τα παιδιά μας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - https://t.co/JM849o2FHY… -

  • Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών από τον Ιανό στη Μαγνησία #καταγραφήζημιών - https://t.co/bPeff9HHH7 -

  • Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό… - https://t.co/PBjKJ4twzm -

"Αλιεύοντας" την είδηση