Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κοινή αναφορά  Αλ. Μεϊκόπουλου και Κατερίνας Παπανάτσιου για την επέκταση μέτρων στήριξης
Κοινή αναφορά  Αλ. Μεϊκόπουλου και Κατερίνας Παπανάτσιου για την επέκταση μέτρων στήριξης

Κοινή αναφορά  Αλ. Μεϊκόπουλου και Κατερίνας Παπανάτσιου για την επέκταση μέτρων στήριξης

Αναφορικά με τον -19 και στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του . Μαγνησίας

Κοινή κατέθεσαν οι βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μαγνησίας Αλ. Μεϊκόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου, προς τους υπουργούς Τουρισμού, Οικονομικών και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, την της ΕΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

Στην τους οι βουλευτές επισημαίνουν το γεγονός ότι τα των επιχειρήσεων που λαμβάνονται σε σχέση με τον -19, θα πρέπει να ισχύσουν και για τις τουριστικές, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του Νομού Μαγνησίας, αφού δεν έχουν πληγεί οικονομικά μόνο οι περιοχές όπου έχουν επιβεβαιωμένα νοσήσει συνάνθρωποί μας, αλλά το οικονομικό τσουνάμι θα πλήξει όλη την Ελλάδα, και ιδιαίτερα στον τουρισμό, δεδομένου ότι οι α εκδρομών, κρατήσεων κ.τ.λ. αφορούν όλη τη χ.

Οι βουλευτές ζητούν από τους αρμόδιους υπουργούς να ενημερωθούν σχετικά με την απάντηση που θα δοθεί στην Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, καθώς και για τις ανάλογες ενέργειες στις οποίες θα προβούν για να λυθεί το ζήτημα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση