Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κοινή αναφορά  Αλ. Μεϊκόπουλου και Κατερίνας Παπανάτσιου για την επέκταση μέτρων στήριξης
Κοινή αναφορά  Αλ. Μεϊκόπουλου και Κατερίνας Παπανάτσιου για την επέκταση μέτρων στήριξης

Κοινή αναφορά  Αλ. Μεϊκόπουλου και Κατερίνας Παπανάτσιου για την επέκταση μέτρων στήριξης

Αναφορικά με τον COVID-19 και στις ξενοδοχειακές του Ν.

Κοινή αναφορά κατέθεσαν οι βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μαγνησίας και , προς τους υπουργούς Τουρισμού, Οικονομικών και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, την της ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

Στην αναφορά τους οι βουλευτές επισημαίνουν το γεγονός ότι τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που λαμβάνονται σε σχέση με τον COVID-19, θα πρέπει να ισχύσουν και για τις τουριστικές, ξενοδοχειακές του Νομού Μαγνησίας, αφού δεν έχουν πληγεί οικονομικά μόνο οι περιοχές όπου έχουν επιβεβαιωμένα νοσήσει συνάνθρωποί μας, αλλά το οικονομικό τσουνάμι θα πλήξει όλη την Ελλάδα, και ιδιαίτερα στον τουρισμό, δεδομένου ότι οι ακυρώσεις εκδρομών, κρατήσεων κ.τ.λ. αφορούν όλη τη χώρα.

Οι βουλευτές ζητούν από τους αρμόδιους υπουργούς να ενημερωθούν σχετικά με την απάντηση που θα δοθεί στην Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, καθώς και για τις ανάλογες ενέργειες στις οποίες θα προβούν για να λυθεί το ζήτημα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση