Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κλήτευση Κ. Γαργάλα και συμβούλων για ανάρτηση στο Facebook
Κλήτευση Κ. Γαργάλα και συμβούλων για ανάρτηση στο Facebook

Κλήτευση Κ. Γαργάλα και συμβούλων για ανάρτηση στο Facebook

Τηλεφώνημ γι κλήτευση δέχθηκε σήμερα το πρωί ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κ. Γαργάλας, μετά από ανώνυμη καταγγελία.

Mιλώντας στο “Ράδιο Ακρόαμα”, o κ. Γαργάλας αποκάλυψε ότι σήμερα το πρωί δέχθηκε τηλεφώνημα από την Αστυνομία, προκειμένου να μεταβεί για να παραλάβει κλήτευση για μετά από ανώνυμη καταγγελία για ανάρτηση στο Facebook.
Nα σημειωθεί ότι μετά από εισαγγελική ο συμβουλος δέχθηκε κλήση για ανάκριση αντικειμένου, όπου αναφέρεται: “για να εξεταστεί την 1η Μαρτίου σε προκαταρκτική και δώσει εξηγήσεις στους ισχυρισμούς ανωνύμου μηνυτή και πολιτών Βόλου που διαβάζουν ιστότοπους, τη “Διαύγεια” κι εφημερίδες κατά αυτού”.

Ο ίδιος είπε ότι η κλήτευση αφορά 30 άτομα μεταξύ των οποίων και δημοτικούς συμβούλους, ενώ τόνισε: «δεν είμαστε συνηθισμένοι στις αίθουσες δικαστηρίων κι αν κάποιος έπρεπε να την τραβήξει την Δ.Α. στα δικαστήρια, θα μπορούσα να είμαι εγώ μετά από τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που έχω ακούσει».

Ο κ. Γαργάλας έκανε λόγο για καθοδηγούμενη καταγγελία κι όπως συμπλήρωσε «η πολιτική του τόπου οδηγείται στα δικαστήρια. Παρατηρείται μία πολιτική διάλυσης».

Ο ίδιος καταδίκασε την δίωξη που δέχεται η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, ενώ σχολιάζοντας την απόφαση της ς Διοίκησης ς, η οποία έκανε δεκτή την προσφυγή των έξι ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων (Κ. Γαργάλα, Ι. Αποστολάκη, Ι. Μολοχίδη, Μ. Δραμητινού, Φωτεινής Κοκκινάκη, Ελένης Μεϊκοπούλου – Ανδρέου) που κατέθεσαν στις 2 Δεκεμβρίου για την αντικατάστασή τους λόγω ανεξαρτητος από την παράταξη «Δρόμοι Συνεργασίας» από τα Νομικά Πρόσωπα και τις Επιχειρήσεις, έκανε λόγο για εκδίωξή τους.

Τέλος ανέφερε ότι ευθύνη φέρουν και οι ενώ τόνισε ότι θα εξετάσουν οι σύμβουλοι αν θα προχωρήσουν σε ακύρωση των αποφάσεων που έλαβαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα τα Νομικά πρόσωπα και οι Επιχειρήσεις, διάστημα που δεν συμμετείχαν αφού είχαν αντικατασταθεί.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση