Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κλήτευση Κ. Γαργάλα και συμβούλων για ανάρτηση στο Facebook
Κλήτευση Κ. Γαργάλα και συμβούλων για ανάρτηση στο Facebook

Κλήτευση Κ. Γαργάλα και συμβούλων για ανάρτηση στο Facebook

για κλήτευση δέχθηκε σήμερα το πρωί ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κ. , μετά από ανώνυμη .

Mιλώντας στο “Ράδιο Ακρόαμα”, o κ. αποκάλυψε ότι σήμερα το πρωί δέχθηκε από την Αστυνομία, προκειμένου να μεταβεί για να παραλάβει κλήτευση για μετά από ανώνυμη για ανάρτηση στο Facebook.
Nα σημειωθεί ότι μετά από εισαγγελική έρευνα ο συμβουλος δέχθηκε κλήση για ανάκριση αντικειμένου, όπου αναφέρεται: “για να εξεταστεί την 1η Μαρτίου σε προκαταρκτική έρευνα και δώσει εξηγήσεις στους ισχυρισμούς ανωνύμου μηνυτή και πολιτών που διαβάζουν ιστότοπους, τη “” κι εφημερίδες κατά αυτού”.

Ο ίδιος είπε ότι η κλήτευση αφορά 30 άτομα μεταξύ των οποίων και δημοτικούς συμβούλους, ενώ τόνισε: «δεν είμαστε συνηθισμένοι στις αίθουσες δικαστηρίων κι αν κάποιος έπρεπε να την τραβήξει την Δ.. στα δικαστήρια, θα μπορούσα να είμαι εγώ μετά από τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που έχω ακούσει».

Ο κ. Γαργάλας έκανε λόγο για καθοδηγούμενη καταγγελία κι όπως συμπλήρωσε «η πολιτική ζωή του τόπου οδηγείται στα δικαστήρια. Παρατηρείται μία πολιτική διάλυσης».

Ο ίδιος καταδίκασε την δίωξη που δέχεται η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Μαγνησίας, ενώ σχολιάζοντας την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, η οποία έκανε δεκτή την προσφυγή των έξι ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων (Κ. Γαργάλα, Ι. , Ι. Μολοχίδη, Μ. Δραμητινού, Φωτεινής Κοκκινάκη, Ελένης Μεϊκοπούλου – Ανδρέου) που κατέθεσαν στις 2 Δεκεμβρίου για την αντικατάστασή τους λόγω ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη «Δρόμοι Συνεργασίας» από τα Νομικά Πρόσωπα και τις Επιχειρήσεις, έκανε λόγο για εκδίωξή τους.

Τέλος ανέφερε ότι ευθύνη φέρουν και οι μειοψηφίες ενώ τόνισε ότι θα εξετάσουν οι σύμβουλοι αν θα προχωρήσουν σε ακύρωση των αποφάσεων που έλαβαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα τα Νομικά πρόσωπα και οι Επιχειρήσεις, διάστημα που δεν συμμετείχαν αφού είχαν αντικατασταθεί.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #σχολεία: Με μοριακό ή rapid test η επιστροφή των ανεμβολίαστων εκπαιδευτικών #σχολεία - https://t.co/16PzGWDdU1 -

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόκριση στους «οκτώ» για Τσιτσιπά – Σάκκαρη #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/PeqGjCCrW0 -

  • Στο Κτίριο Καπνού η «Επάνοδος» #ΚτίριοΚαπνού - https://t.co/wNGdA6JVjF -

"Αλιεύοντας" την είδηση