Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κλήτευση Κ. Γαργάλα και συμβούλων για ανάρτηση στο Facebook
Κλήτευση Κ. Γαργάλα και συμβούλων για ανάρτηση στο Facebook

Κλήτευση Κ. Γαργάλα και συμβούλων για ανάρτηση στο Facebook

Τηλεφώνημα για κλήτευση δέχθηκε σήμερα το πρωί ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κ. Γαργάλας, μετά από ανώνυμη .

Mιλώντας στο “Ράδιο Ακρόαμα”, o κ. Γαργάλας αποκάλυψε ότι σήμερα το πρωί δέχθηκε τηλεφώνημα από την Αστυνομία, προκειμένου να μεταβεί για να παραλάβει κλήτευση για απολογία μετά από ανώνυμη για ανάρτηση στο .
Nα σημειωθεί ότι μετά από εισαγγελική έρευνα ο συμβουλος δέχθηκε κλήση για ανάκριση αντικειμένου, όπου αναφέρεται: “για να εξεταστεί την 1η Μαρτίου σε έρευνα και δώσει εξηγήσεις στους ισχυρισμούς ανωνύμου μηνυτή και πολιτών που διαβάζουν ιστότοπους, τη “Διαύγεια” κι εφημερίδες κατά αυτού”.

Ο ίδιος είπε ότι η κλήτευση αφορά 30 άτομα μεταξύ των οποίων και δημοτικούς συμβούλους, ενώ τόνισε: «δεν είμαστε συνηθισμένοι στις αίθουσες δικαστηρίων κι αν κάποιος έπρεπε να την τραβήξει την Δ.Α. στα δικαστήρια, θα μπορούσα να είμαι εγώ μετά από τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που έχω ακούσει».

Ο κ. Γαργάλας έκανε λόγο για καθοδηγούμενη καταγγελία κι όπως συμπλήρωσε «η ζωή του τόπου οδηγείται στα δικαστήρια. Παρατηρείται μία πολιτική διάλυσης».

Ο ίδιος καταδίκασε την δίωξη που δέχεται η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ς, ενώ σχολιάζοντας την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, η οποία έκανε δεκτή την προσφυγή των έξι ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων (Κ. Γαργάλα, Ι. Αποστολάκη, Ι. Μολοχίδη, Μ. Δραμητινού, Φωτεινής Κοκκινάκη, Ελένης Μεϊκοπούλου – Ανδρέου) που κατέθεσαν στις 2 Δεκεμβρίου για την αντικατάστασή τους λόγω ανεξαρτητος από την παράταξη «Δρόμοι Συνεργασίας» από τα και τις Επιχειρήσεις, έκανε λόγο για εκδίωξή τους.

Τέλος ανέφερε ότι ευθύνη φέρουν και οι μειοψηφίες ενώ τόνισε ότι θα εξετάσουν οι σύμβουλοι αν θα προχωρήσουν σε ακύρωση των αποφάσεων που έλαβαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα τα Νομικά πρόσωπα και οι Επιχειρήσεις, διάστημα που δεν συμμετείχαν αφού είχαν αντικατασταθεί.

"Αλιεύοντας" την είδηση