Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κλήσεις βεβαιώνει η Δημοτική Αστυνομία
Κλήσεις βεβαιώνει  η Δημοτική Αστυνομία

Κλήσεις βεβαιώνει η Δημοτική Αστυνομία

Εκτοντάδες βεβίωσε η Δημοτική Αστυνομία στο του Βόλου και στους δρόμους που εφαρμόζεται το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης. Η Δημοτική Αστυνομία επαναλειτούργησε ουσιαστικά από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου οπότε τα μέλη της βγήκαν στους δρόμους.

Αρμοδιότητα των πέντε δημοτικών αστυνομικών είναι ο του κεντρικού ιστού της πόλης και συγκεκριμένα των οδών Δημητριάδος, Ιάσονος, Κ. Καρτάλη και Ιωλκού. Η Δημοτική Αστυνομία λειτουργεί σε δυο βάρδιες ημερησίως και μια το Σάββατο, ενώ έχει στη διάθεσή της και ένα .

Από τις 7 Σεπτεμβρίου έως και τις 23 του μήνα βεβαιώθηκαν 560 κλήσεις, ενώ τα χρηματικά πρόστιμα κυμαίνονται από 20 έως 80 .

Ο αρμόδιος Δημ. Πέγιος, είπε πως το χρονικό διάστημα από 7 έως 18 Σεπτεμβρίου κόπηκαν 110 κλήσεις για παράνομη στάθμευση ΙΧ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ έμφαση δόθηκε στην Ιάσονος και τη Δημητριάδος.

Κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 23 Σεπτεμβρίου βεβαιώθηκαν 450 στους δρόμους όπου εφαρμόζεται το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης.

Για τις περιπτώσεις παράνομης στάθμευσης σε κεντρικές οδούς το χρηματικό πρόστιμο ανέρχεται από 40 έως 80 , ενώ για την ελεγχόμενη στάθμευση στα 20 ευρώ.

α σημειωθεί, τέλος, ότι στους πέντε υπαλλήλους αναμένεται να προστεθούν και πέντε ακόμη από το Τμήμα Προσόδων του Δήμου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση