Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κλήσεις βεβαιώνει η Δημοτική Αστυνομία
Κλήσεις βεβαιώνει  η Δημοτική Αστυνομία

Κλήσεις βεβαιώνει η Δημοτική Αστυνομία

Εκατοντάδες βεβαίωσε η Δημοτική Αστυνομία στο κέντρο του Βόλου και στους δρόμους που εφαρμόζεται το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης. Η Δημοτική Αστυνομία επαναλειτούργησε ουσιαστικά από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου οπότε τα μέλη της βγήκαν στους δρόμους.

Αρμοδιότητα των πέντε δημοτικών αστυνομικών είναι ο του κεντρικού ιστού της πόλης και συγκεκριμένα των οδών Δημητριάδος, Ιάσονος, Κ. Καρτάλη και Ιωλκού. Η Δημοτική Αστυνομία λειτουργεί σε δυο βάρδιες ημερησίως και μια το Σάββατο, ενώ έχει στη διάθεσή της και ένα σκούτερ.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου έως και τις 23 του μήνα βεβαιώθηκαν 560 κλήσεις, ενώ τα χρηματικά πρόστιμα κυμαίνονται από 20 έως 80 ευρώ.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημ. Πέγιος, είπε πως το χρονικό διάστημα από 7 έως 18 Σεπτεμβρίου κόπηκαν 110 για παράνομη στάθμευση ΙΧ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ έμφαση δόθηκε στην και τη Δημητριάδος.

Κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 23 Σεπτεμβρίου βεβαιώθηκαν 450 στους δρόμους όπου εφαρμόζεται το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης.

Για τις περιπτώσεις παράνομης στάθμευσης σε κεντρικές οδούς το χρηματικό πρόστιμο ανέρχεται από 40 έως 80 ευρώ, ενώ για την ελεγχόμενη στάθμευση στα 20 ευρώ.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι στους πέντε υπαλλήλους αναμένεται να προστεθούν και πέντε ακόμη από το Τμήμα Προσόδων του Δήμου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση