Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Kλιμάκωση αγώνα και νέα απεργία τον Ιανουάριο από το ΠΑΜΕ
Kλιμάκωση αγώνα και νέα απεργία τον Ιανουάριο από το ΠΑΜΕ

Kλιμάκωση αγώνα και νέα απεργία τον Ιανουάριο από το ΠΑΜΕ

Συγκέντρωση πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα το ΠΑΜΕ , με αφορμή την ψήφιση των προαπαιτούμενων στη Βουλή. Μάλιστα το ΠΑΜΕ καλεί τα πρωτοβάθμια σωματεία, δίνοντας συνέχεια, κλιμακώνοντας τον αγώνα, να πάρουν για νέα , τον ενάρη, που θα φέρουν το ασφαλιστικό στη Βουλή, για να μην περάσουν οι αντιασφαλιστικοί σχεδιασμοί τους.

Την κεντρική ομιλία στη σημερινή συγκέντρωση, πραγματοποίησε το μέλος της ραμματείας του ΠΑΜΕ Χρυσούλα Τασολάμπρου.

Όπως ανέφερε “Δεν υπάρχει ούτε ένα μέτρο από αυτά που περιλαμβάνονται στα , που να αναιρεί έστω και μια παρωνυχίδα απ” όσα έχουν φορτωθεί στις πλάτες του λαού τα τελευταία χρόνια. Αντίθετα, το σύνολο των μέτρων είτε αφορούν στη φορολογία, τις ιδιωτικοποιήσεις και απελευθερώσεις τομέων της οικονομίας, είτε το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο και άλλα, έρχονται να προσθέσουν νέα βάρη στο λαό.

Δημιουργούν ταυτόχρονα το επόμενο σκαλοπάτι για να κλιμακωθεί η επίθεση με το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό και τα Εργασιακά τον αμέσως επόμενο μήνα….Κρίνουν όλοι τα μέτρα από τη σκοπιά των συμφερόντων του κεφαλαίου και ταυτόχρονα προβληματίζονται για το πώς θα διαχειριστούν τη λαϊκή δυσαρέσκεια που αντικειμενικά διαμορφώνεται….

Η κυβέρνηση – ΑΝΕΛ ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της ΕΕ, των δανειστών και της ντόπιας πλουτοκρατίας, με το νομοσχέδιο που ψηφίζει σήμερα, παραδίδει τα κόκκινα δάνεια στα «κοράκια» των ανώνυμων εταιρειών (των funds)….Καμιά συναίνεση, λοιπόν, συνάδελφοι και συναδέλφισσες, στη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας! Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή που δέχεται η εργατική-λαϊκή οικογένεια, με τους πλειστηριασμούς κατοικιών, το τσεκούρι στα θέρμανσης, τις συνεχείς περικοπές σε δικαιούχους και ανέργους, τις περικοπές σε ανεργίας, και μάλιστα σε περίοδο εκτεταμένης ανεργίας”.

pame1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση