Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Kλιμάκωση αγώνα και νέα απεργία τον Ιανουάριο από το ΠΑΜΕ
Kλιμάκωση αγώνα και νέα απεργία τον Ιανουάριο από το ΠΑΜΕ

Kλιμάκωση αγώνα και νέα απεργία τον Ιανουάριο από το ΠΑΜΕ

πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα το Μαγνησίας, με αφορμή την ψήφιση των προαπαιτούμενων στη Βουλή. Μάλιστα το καλεί τα πρωτοβάθμια , δίνοντας συνέχεια, κλιμακώνοντας τον αγώνα, να πάρουν απόφαση για νέα , τον Γενάρη, που θα φέρουν το ασφαλιστικό στη Βουλή, για να μην περάσουν οι αντιασφαλιστικοί σχεδιασμοί τους.

Την κεντρική ομιλία στη σημερινή , πραγματοποίησε το μέλος της Γραμματείας του Μαγνησίας Χρυσούλα .

Όπως ανέφερε “Δεν υπάρχει ούτε ένα μέτρο από αυτά που περιλαμβάνονται στα προαπαιτούμενα, που να αναιρεί έστω και μια παρωνυχίδα απ” όσα έχουν φορτωθεί στις πλάτες του λαού τα τελευταία χρόνια. Αντίθετα, το σύνολο των μέτρων είτε αφορούν στη φορολογία, τις ιδιωτικοποιήσεις και απελευθερώσεις τομέων της οικονομίας, είτε το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο και άλλα, έρχονται να προσθέσουν νέα βάρη στο λαό.

Δημιουργούν ταυτόχρονα το επόμενο σκαλοπάτι για να κλιμακωθεί η επίθεση με το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό και τα Εργασιακά τον αμέσως επόμενο μήνα….Κρίνουν όλοι τα από τη σκοπιά των συμφερόντων του κεφαλαίου και ταυτόχρονα προβληματίζονται για το πώς θα διαχειριστούν τη λαϊκή δυσαρέσκεια που αντικειμενικά διαμορφώνεται….

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της , των δανειστών και της ντόπιας πλουτοκρατίας, με το νομοσχέδιο που ψηφίζει σήμερα, παραδίδει τα στα «κοράκια» των ανώνυμων εταιρειών (των funds)….Καμιά συναίνεση, λοιπόν, συνάδελφοι και συναδέλφισσες, στη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας! Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή που δέχεται η εργατική-λαϊκή οικογένεια, με τους πλειστηριασμούς κατοικιών, το τσεκούρι στα θέρμανσης, τις συνεχείς περικοπές σε δικαιούχους και ανέργους, τις περικοπές σε ανεργίας, και μάλιστα σε περίοδο εκτεταμένης ανεργίας”.

pame1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΟΔ και ΛΕΔ Μαγνησίας και ΕΜΑΚ στις έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα  #ΒρύναιναΑλμυρού - https://t.co/3E77injIwG -

  • Ικανοποίηση από την πρώτη συμμετοχή του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα… - https://t.co/tJx2IzmWUK -

  • Έκθεση κεραμικής, ζωγραφικής, υφαντικής του ΚΔΑΠ Προσφυγικών της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. - https://t.co/8fOFlOY4IL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση