Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κλιμάκιο συνδικαλιστών στο «Μόζα» για την πρωτομαγιάτικη απεργία
Κλιμάκιο συνδικαλιστών στο «Μόζα» για την πρωτομαγιάτικη απεργία

Κλιμάκιο συνδικαλιστών στο «Μόζα» για την πρωτομαγιάτικη απεργία

Την Κυριακή 8 Μάη και μετά την πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση, κλιμάκιο συνδικαλιστών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και μελών του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών επισκέφτηκαν τους πρόσφυγες στο «Μόζα».

Με την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την πρωτομαγιά γραμμένη στα Αραβικά, συζήτησαν μαζί τους για την παγκόσμια μέρα της εργατικής τάξης, τους κοινούς αγώνες όλων των λαών του κόσμου για την εξάλειψη της εκμετάλλευσης, των πολέμων, της φτώχειας και της δυστυχίας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με βάση την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ έγινε συζήτηση για τον πόλεμο, τους ανταγωνισμούς, τη στάση του ΝΑΤΟ και της ελληνικής κυβέρνησης, το κουβάρι των αντιθέσεων ανάμεσα στα μπλοκ των ιμπεριαλιστών, Ε.Ε. και ΗΠΑ με τη Ρωσία, και πως αυτές εκδηλώνονται στην ευρύτερη περιοχή με επίκεντρο τώρα τη Συρία.

Ταυτόχρονα και για άλλη μια φορά βγήκαν στην επιφάνεια οι ελλείψεις σε στοιχειώδη μέσα διατροφής αλλά και επικοινωνίας που είναι εξίσου αναγκαία για τους εγκλωβισμένους στη χώρα και παρά τη θέλησή τους πρόσφυγες στο «Μόζα».

Άμεσα η κυβέρνηση πρέπει να λύσει το πρόβλημα της σωστής διατροφής, την τροφοδότηση με γραμμή internet και με τα υπόλοιπα μέσα επικοινωνίας που ζητούν οι πρόσφυγες. Οι καθυστερήσεις, που δεν έχουν να κάνουν με το κόστος, φανερώνουν το πώς αντιμετωπίζει η συγκυβέρνηση τους πρόσφυγες.
metanast

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άστατος καιρός στη Θεσσαλία - https://t.co/2JQBRoy95c -

  • Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου προς τον υπ. Υγείας για τον αριθμό ειδικευμένων ιατρών στο ΓΝ Βόλου… - https://t.co/KSX6IVcUtV -

  • Χωρίς επιβάρυνση η ατμόσφαιρα στον Βόλο - https://t.co/D9NMfDNscG -

"Αλιεύοντας" την είδηση