Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου
Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου

Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου

Ο , του , με παρέμβασή του στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ζήτησε να εξεταστούν τα διοικητικά, επιχειρησιακά, κτιριακά και οικονομικά ζητήματα που απασχολούν την Υπηρεσία Βόλου, όπως και οι προτάσεις που κατέθεσε με σκοπό να αναβαθμιστεί η επιχειρησιακή ικανότητα της Υπηρεσίας.

Ειδικότερα, επεσήμανε το πάγιο αίτημα της Υπηρεσίας για την μετεγκατάστασή της σε χώρο εκτός του κέντρου της πόλης, προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι αυξημένες επιχειρησιακές της ανάγκες, θέμα το οποίο είχε αναδείξει και με παλαιότερη του στον τότε υπουργό κ. Νίκο Δένδια.

Παρέμβαση έκανε επίσης ο προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ζητώντας να εξεταστεί η πρόταση της ΕΛΜΕ ώστε να προσδιοριστεί η νησιωτική περιοχή της ως ανεξάρτητη περιοχή αποσπάσεων από σε όπως ισχύει για τις (Β’ Μαγνησίας), προκειμένου να περιοριστούν τα λειτουργικά προβλήματα των σχολείων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση