Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κινητοποίηση της ΛΑΕ για το ΟΧΙ στην παραλία του Βόλου
Κινητοποίηση της ΛΑΕ για το ΟΧΙ  στην παραλία του Βόλου

Κινητοποίηση της ΛΑΕ για το ΟΧΙ στην παραλία του Βόλου

Σε ιδιίτερ πετυχημένη κινητο στην παραλία του Βόλου προχώρησαν την Τρίτη 5/7 (επέτειο του περήφανου και προδομένου παλλαϊκού ΟΧΙ) μέλη και φίλοι της ΛΑΕ και άλλων αντιμνημονιακών συλλογικοτήτων με ανάρτηση πανώ και μοίρασμα φυλλαδίων και έντυπου υλικού στους .

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή και εγκάρδια, καθώς γίνεται ολοένα και περισσότερο κοινός τόπος πως η απογοήτευση και η αδράνεια δεν οδηγούν πουθενά, αλλά αντίθετα επείγει να συσταθεί ένα νέο παλλαϊκό, δημοκρατικό, αντιμνημονιακό και πατριωτικό μέτωπο που θα μπει εμπόδιο στην παραπέρα καταστροφή της ς μας και την εξαθλίωση του λαού της, πριν να είναι πολύ αργά.

Η ακύρωση του υπερήφανου «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού από την ηγετική ομάδα του Τσίπρα και η ταπεινωτική συνθηκολόγηση με την υπογραφή του 3ου Μνημονίου, μετέτρεψε την Ελλάδα σε δακτυλοδεικτούμενο παράδειγμα ντροπής και αποφυγής, με την παράδοση στους δανειστές του δημόσιου πλούτου, των τραπεζών, των υποδομών, των δημοσίων εσόδων, της συνεχούς λεηλασίας των λαϊκών εισοδημάτων και εξαέρωσης της εθνικής ανεξαρτησίας και λαϊκής κυριαρχίας στο όνομα της παραμονής «πάση θυσία» στην ευρωζώνη.

Μαζί με το οδυνηρό σοκ από την προδοσία των ελπίδων του ο λαός διαπίστωσε ότι η ευρωζώνη και Ε.Ε. δεν είναι “το κοινό μας ”, αλλά η κοινή μας και ότι δεν υπάρχει μέσα στο ευρώ δρόμος ανατροπής της λιτότητας και των μνημονίων.

Επίσης ότι δεν μπορεί να υπάρξει νικηφόρο ΟΧΙ, χωρίς ρήξη με την Ευρωζώνη και έκδοση εθνικού νομίσματος, που θα συνοδεύεται από ένα εναλλακτικό αντιμνημονιακό προοδευτικό σχέδιο απαλλαγής από τα δεσμά του χρέους, των μνημονίων και της επιτροπείας, με δραστική ανεργίας, δημόσιο έλεγχο στις τράπεζες, τις και τις υποδομές, με το λαό κυρίαρχο του πλούτου της χώρας και του μέλλοντός του.

Η Λαϊκή Ενότητα αγωνίζεται για τη συγκρότηση πλειοψηφικού μετώπου των αριστερών, αντιμνημονιακών, δημοκρατικών και πατριωτικών πολιτικών δυνάμεων, που θα επιτρέψει στα επόμενα ΟΧΙ του ελληνικού λαού να μην προδοθούν ξανά, αλλά να νικήσουν, για ένα ελπιδοφόρο μέλλον του λαού μας και της νέας γενιάς.

"Αλιεύοντας" την είδηση