Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κινητοποίηση την Κυριακή των Βαΐων για το άνοιγμα των καταστημάτων
Κινητοποίηση την Κυριακή των Βαΐων για το άνοιγμα των καταστημάτων

Κινητοποίηση την Κυριακή των Βαΐων για το άνοιγμα των καταστημάτων

Αντιδράσεις προκαλεί στους εμποροϋπαλλήλους η πρόθεση των εμπόρων να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους την Κυριακή των Βαΐων. Στο Βόλο, η Αγωνιστική Συνεργασία στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, στην πλατεία διοργανώνει διαμαρτυρία.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση της ΠΑΣΕΒΕ, “Μέχρι στιγμής ο υπουργός κ.Σταθάκης υιοθετεί τη λογική της διεύρυνσης της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές μιλώντας για 5 Κυριακές και αφήνει ανοιχτό το ζήτημα ότι ευθύνη των δήμων μπορεί να διευρυνθούν οι περιοχές, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως τουριστικές καλώντας και τους δήμους και τους διάφορους Ε.Σ να συναποφασίσουν με τους δήμους, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα ότι δήθεν θα τονώσουν την ανάπτυξη και τις μικρές επιχειρήσεις.

Καταγγέλλουμε την στάση που κράτησε η παράταξη «Ενωτικό Εμπόριο» μετά την συνέλευση καλώντας με ανακοίνωσή της συναδέλφους να προβούν σε άνοιγμα των καταστημάτων. Από τη μια κουρελιάζουν την απόφαση της ΓΣ και από την άλλη κοροϊδεύουν τους εμπόρους αφού λένε δε θέλουμε τις Κυριακές και ψηφίζουν υπέρ του ανοίγματος μέσα στη ΓΣ ή στα ΔΣ για προηγούμενες Κυριακές. Στην ουσία με τη στάση τους βάζουν νερό στο μήλο των μονοπωλίων και των μεγάλων αλυσίδων που θέλουν ανοιχτά τα μαγαζιά κάθε μέρα, όλη μέρα για να βγάζουν κέρδη και να κλείσουμε εμείς οι μικροί.

Για την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Έμποροι έτοιμοι για όλα- Ενάντια στην κρίση», που καλούσαν και στα συλλαλητήρια στήριξης της κυβέρνησης, είναι τουλάχιστον υποκριτικό να διατυμπανίζουν με σθένος το κλείσιμο των καταστημάτων την Κυριακή τη στιγμή που η τους συνεχίζει στην ίδια ρώτα με την προηγούμενη και δεν προχωράει σε κατάργηση του νόμου.  Κάνουν ότι έκαναν παλιά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ «διαφωνώ αλλά στηρίζω την κυβέρνηση» για να μη χάσουν καμία ψήφο”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση