Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κινητοποίηση την Κυριακή των Βαΐων για το άνοιγμα των καταστημάτων
Κινητοποίηση την Κυριακή των Βαΐων για το άνοιγμα των καταστημάτων

Κινητοποίηση την Κυριακή των Βαΐων για το άνοιγμα των καταστημάτων

Αντιδράσεις προκλεί στους εμποροϋπαλλήλους η πρόθεση των εμπόρων να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους την . Στο Βόλο, η Αγωνιστική Συν στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, στην Πανεπιστημίου διοργανώνει .

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση της ΠΑΣΕΒΕ, “Μέχρι στιγμής ο κ.Σταθάκης υιοθετεί τη λογική της διεύρυνσης της λειτουργίας των καταστημάτων τις μιλώντας για 5 και αφήνει ανοιχτό το ζήτημα ότι ευθύνη των δήμων μπορεί να διευρυνθούν οι περιοχές, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως τουριστικές καλώντας και τους δήμους και τους διάφορους να συναποφασίσουν με τους δήμους, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα ότι δήθεν θα τονώσουν την ανάπτυξη και τις μικρές επιχειρήσεις.

Καταγγέλλουμε την στάση που κράτησε η παράταξη «Ενωτικό Εμπόριο» μετά την συνέλευση καλώντας με ανακοίνωσή της συναδέλφους να προβούν σε άνοιγμα των καταστημάτων. Από τη μια κουρζουν την απόφαση της ΓΣ και από την άλλη κοροϊδεύουν τους εμπόρους αφού λένε δε θέλουμε τις Κυριακές και ψηφίζουν υπέρ του ανοίγματος μέσα στη ΓΣ ή στα ΔΣ για προηγούμενες Κυριακές. Στην ουσία με τη στάση τους βάζουν νερό στο μήλο των μονοπωλίων και των μεγάλων αλυσίδων που θέλουν ανοιχτά τα μαγαζιά κάθε μέρα, όλη μέρα για να βγάζουν κέρδη και να κλείσουμε εμείς οι μικροί.

Για την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Έμποροι έτοιμοι για όλα- Ενάντια στην κρίση», που καλούσαν και στα συλλαλητήρια στήριξης της κυβέρνησης, είναι τουλάχιστον υποκριτικό να διατυμπανίζουν με σθένος το κλείσιμο των καταστημάτων την Κυριακή τη στιγμή που η κυβέρνηση τους συνεχίζει στην ίδια ρώτα με την προηγούμενη και δεν προχωράει σε κατάργηση του νόμου.  Κάνουν ότι έκαναν παλιά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ «διαφωνώ αλλά στηρίζω την κυβέρνηση» για να μη χάσουν καμία ψήφο”.

"Αλιεύοντας" την είδηση