Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κοινή γραμμή δράσης με την Ομοσπονδία Εμπόρων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης
Κοινή γραμμή δράσης με την Ομοσπονδία  Εμπόρων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης

Κοινή γραμμή δράσης με την Ομοσπονδία Εμπόρων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης

Χράζει το Επιμελητήριο

Η βάση γι μία διευρυμένη συνεργασία με στόχο την προώθηση των συμφερόντων των επιχειρηματιών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους τέθηκε κατά την συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου , Αριστοτέλη Μπασδάνη, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος, ιάννη Μανδρίνο, την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την του κ. Μανδρίνου στην περιοχή μας και σκοπό είχε να αναδειχθούν από τις δύο πλευρές τα κοινά προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου και να αναζητηθούν τρόποι ώστε να επιλυθούν.

Κατά την του προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος στα γραφεία του Επιμελητηρίου ς, οι κ.κ. Μπασδάνης και Μανδρίνος συζήτησαν τα σοβαρά προβλήματα των επιχειρηματιών, δίνοντας έμφαση στα «κόκκινα» επιχειρηματικά , την αυξημένη φορολόγηση, τον , τις οφειλές στα ταμεία κ.ά.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επαναλάβουν την συνάντηση τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, ώστε να προχωρήσουν σε πιο συγκεκριμένες δράσεις.

"Αλιεύοντας" την είδηση