Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κοινές δράσεις ΛΑ.Ε.- E.ΠΑ.Μ στη Μαγνησία
Κοινές δράσεις ΛΑ.Ε.- E.ΠΑ.Μ στη Μαγνησία

Κοινές δράσεις ΛΑ.Ε.- E.ΠΑ.Μ στη Μαγνησία

Η αδήριτη ανάγκη συντονισμένης δράσης όλων των δημοκρατικών, ριζοσπαστικών, πατριωτικών δυνάμεων που αντιστέκονται στις επιλογές του ακραίου νεοφιλελευθερισμού, στο πλαίσιο μιας ισότιμης κινηματικής συμπόρευσης μετωπικού χαρακτήρα, διαπιστώθηκε σε συνάντηση εκπροσώπων των οργανώσεων της , του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) και της Λαϊκής Ενότητας ()

Κοινός τόπος όλων των απόψεων που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε η επιβεβλημένη διαγραφή του παράνομου και επονείδιστου χρέους και η ανατροπή του καθεστώτος των μνημονιακών πολιτικών που επέβαλαν στη χ μας η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. δια μέσου του εγχώριου πολιτικού τους προσωπικού (-ΣΥΡΙΖΑ--ΑΝΕΛ-ΠΜΙ-ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κλπ). Επιπροσθετα, οι εκπρόσωποι των δυο πολιτικών φορέων συμφώνησαν ότι οι τρέχουσες συνθήκες επιτάσσουν την διαρκή ενωτική αγωνιστική δράση όλων των επαγγελματικών κλάδων και κοινωνικών ομάδων.

Με γνώμονα αυτήν την αναγκαιότητα, συμφωνήθηκε η διοργάνωση κοινών δράσεων κινηματικού χαρακτήρα για την των πολιτών, συλλαλητηρίων, ανοικτών συνελεύσεων στις γειτονιές, πολιτικών εκδηλώσεων κλπ, σαν πρώτα βήματα για την παλλαϊκή που πρέπει να υψωθεί απέναντι στις πολιτικές εξαθλίωσης του λαού και ξεπουλήματος της πατρίδας που εφαρμόζουν οι νεομνημονιακοί ψευτοαριστεροί των κατ' εντολή των δυτικοευρωπαίων καπιταλιστών αφεντικών τους.

αρχείο λήψης

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση