Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κοινές δράσεις ΛΑ.Ε.- E.ΠΑ.Μ στη Μαγνησία
Κοινές δράσεις ΛΑ.Ε.- E.ΠΑ.Μ στη Μαγνησία

Κοινές δράσεις ΛΑ.Ε.- E.ΠΑ.Μ στη Μαγνησία

Η αδήριτη ανάγκη συντονισμένης δράσης όλων των δημοκρατικών, ριζοσπαστικών, πατριωτικών δυνάμεων που αντιστέκονται στις επιλογές του ακραίου νεοφιλελευθερισμού, στο πλαίσιο μιας ισότιμης κινηματικής συμπόρευσης μετωπικού χαρακτήρα, διαπιστώθηκε σε συνάντηση εκπροσώπων των οργανώσεων της ς, του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου () και της Λαϊκής Ενότητας ()

Κοινός όλων των απόψεων που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε η επιβεβλημένη διαγραφή του υ και επονείδιστου χρέους και η ανατροπή του καθεστώτος των μνημονιακών πολιτικών που επέβαλαν στη χώρα μας η Ε.Ε. και το Δ..Τ. δια μέσου του εγχώριου πολιτικού τους προσωπικού (Δ-ΣΥΡΙΖΑ-ΟΚ--ΠΟΤΑΜΙ-ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κλπ). Επιπροσθετα, οι εκπρόσωποι των δυο πολιτικών φορέων συμφώνησαν ότι οι τρέχουσες συνθήκες επιτάσσουν την διαρκή ενωτική αγωνιστική δράση όλων των επαγγελματικών κλάδων και κοινωνικών ομάδων.

Με γνώμονα αυτήν την αναγκαιότητα, συμφωνήθηκε η διοργάνωση κοινών δράσεων κινηματικού χαρακτήρα για την ενημέρωση των πολιτών, συλλαλητηρίων, ανοικτών συνελεύσεων στις γειτονιές, πολιτικών εκδηλώσεων κλπ, σαν πρώτα βήματα για την παλλαϊκή αντίσταση που πρέπει να υψωθεί απέναντι στις πολιτικές εξαθλίωσης του λαού και ξεπουλήματος της πατρίδας που εφαρμόζουν οι νεομνημονιακοί ψευτοαριστεροί των ΣΥΡΙΖ κατ' εντολή των δυτικοευρωπαίων καπιταλιστών αφεντικών τους.

αρχείο λήψης

"Αλιεύοντας" την είδηση