Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΣΕΑ Αερινού
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΣΕΑ Αερινού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΣΕΑ Αερινού

Απόφση για κυκλοφοριακές στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Αερινού, υπέγραψε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας ταξίαρχος Γιάννης , που ισχύουν από σήμερα μέχρι και τις 27 Απριλίου 2014, λόγω εργασιών.

Η ρύθμιση κυκλοφορίας αφορά τμήματα του αριστερού παράπλευρου οδικού δικτύου της ΠΑΘΕ για την κατασκευή του Αμφίπλευρου Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Αερινού, από την Αυτοκινητόδρομος , στη χ/θ 304+600 κατά το χρονικό διάστημα από 17/3 ως 27/4/ καθ' όλο το 24ωρο, ως ακολούθως:

Στην κατεύθυνση προς : Τα εισερχόμενα οχήματα στον αριστερό παράπλευρο θα εκτρέπονται μέσω της υφιστάμενης κάτω ς της ΠΑΘΕ, που βρίσκεται στην χ/θ 305+000 στον δεξιό παράπλευρο και στη συνέχεια θα επανέρχονται στον αριστερό παράπλευρο μέσω της υφιστάμενης κάτω ς της ΠΑΘΕ στη χ/θ 304+000.

Στην κατεύθυνση προς : Τα εισερχόμενα οχήματα στον αριστερό παράπλευρο θα εκτρέπονται στον δεξιό παράπλευρο μέσω της υφιστάμενης κάτω διάβασης της ΠΑΘΕ που βρίσκεται περίπου 500 μ. από το χώρο κατασκευής του ΣΕΑ και στη συνέχεια θα επανέρχονται στον αριστερό παράπλευρο μέσω της υφιστάμενης κάτω διάβασης της ΠΑΘΕ, που βρίσκεται 200 μ. μετά το χώρο κατασκευής του ΣΕΑ.

Τα βαρέα οχήματα που κινούνται στον δυτικό παράπλευρο θα εκτρέπονται στον ανατολικό παράπλευρο από την κάτω διάβαση, που συνδέει τον ανατολικό με τον δυτικό παράπλευρο στη χ/θ 303+000, πλησίον του ανισόπεδου κόμβου, περίπου 1.500 μ. νότια του ΣΕΑ και από την κάτω διάβαση στη χ/θ 307+000, περίπου 2.500 μ. βόρεια του ΣΕΑ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση