Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Kατηγορηματικά αντίθετο τo TEE Μαγνησίας στην επιλογή παραγωγής SRF
Kατηγορηματικά αντίθετο τo TEE Μαγνησίας στην επιλογή παραγωγής SRF

Kατηγορηματικά αντίθετο τo TEE Μαγνησίας στην επιλογή παραγωγής SRF

Το Μαγνησίας είναι κατηγορηματικά αντίθετο στην επιλογή παραγωγής SRF ως επιλογή κατεύθυνσης διαχείρισης των αστικών αποβλήτων,  υποστηρίζοντας την κατεύθυνση διαχείρισης στην ανακύκλωση και με παραγωγή βιοαερίου.Τα παραπάνω τονίζονται σε ψήφισμα που εξέδωσε μετά την τακτική συνεδρίασή της  η Αντιπροσωπεία του Μαγνησίας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020.

Στο ψήφισμα επίσης αναφέρεται: «Η Αντιπροσωπεία του Μαγνησίας στη συνεδρίαση της 05/02/2020 με θέμα «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Αποβλήτων αποφάσισε κατά πλειοψηφία.Η κατεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων που αφαιρεί τη διαλογή στην πηγή, αφήνει τεράστιες ποσότητες ανεπεξέργαστων υπολειμμάτων και δημιουργεί μεγάλους περιβαλλοντικούς κινδύνους είναι μια κατεύθυνση που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τον τεχνικό κόσμο.

Κύρια και διαχρονικά διακηρυγμένη θέση του ΤΕΕ Μαγνησίας, είναι η κατεύθυνση της ανακύκλωσης και της επανάχρησης, με στόχο την ελαχιστοποίηση έως και εξάλειψη των απορριμματικών ουσιών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση