Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Καθαρίστηκε ο Κραυσίνδωνας
Καθαρίστηκε ο Κραυσίνδωνας

Καθαρίστηκε ο Κραυσίνδωνας

Τον χείμρρο Κραυσίνδωνα, στο ύψος του Περιφερειακού στο συνοικισμό των Ρομά, καθάρι το πρωί συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Βόλου παρουσία του Δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου. Η απόφαση για την συγκεκριμένη δράση είχε ληφθεί πριν από δυο μέρες σε επίσκεψη του κ. Μπέου στην περιοχή.

Ο κ. Μπέος, ο οποίος είχε ζητήσει την συνδρομή των κατοίκων στην προσπάθεια που έγινε σήμερα, δυσαρεστήθηκε από την λιγοστή προσέλευση και ζήτησε για ακόμα μια φορά από τους περιοίκους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο ίδιος επισήμανε πως σήμερα έγινε μια προσπάθεια να καθαριστεί η περιοχή, στην οποία διαχρονικά υπάρχει πρόβλημα με τα σκουπίδια, και ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των κατοίκων τότε θα βρεθούν προ των ευθυνών τους.

“Εμείς σήμερα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να καθαριστεί ο . Αν δεν συμμορφωθούν οι κάτοικοι τότε θα τεθούν προ των ευθυνών τους και η θα λάβει δραστικά μέτρα”, τόνισε ο Δήμαρχος Βόλου και πρόσθσε πως ο Βόλος πρέπει να αλλάξει εικόνα κι είναι χρέος των πολιτών να συμμετέχουν σ' αυτή την προσπάθεια.

“Δεν είναι ο Κραυσίνδωνας ή η κάθε περιοχή το σπίτι τους για να πετάνε τα σκουπίδια και να δημιουργούν ντροπής. Πρόκειται για έναν χώρο που οφείλουν να σέβονται και να προστατεύουν. Ευελπιστούμε ωστόσο πως μέσα από την σημερινή διαδικασία θα περάσουμε ένα μήνυμα στους πολίτες πως εμείς, ο , είμαστε δίπλα τους, αλλά θέλουμε και από αυτούς να είναι υπεύθυνοι πολίτες και να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Δεν μπορεί στην πόλη να υπάρχει αυτός ο σκουπιδότοπος και μετά να μιλάμε για κουλτούρα και ποιότητα ζωής. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να καθαρίσουμε την πόλη αλλά επαναλαμβάνω χρειαζόμαστε και την συμβολή των πολιτών”, δήλωσε ο κ. Μπέος.

Τέλος ο Δήμαρχος Βόλου ενημέρωσε πως μετά το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με την Περιφέρεια αλλά και με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ώστε να συζητηθεί το μεγάλο κοινωνικό θέμα που αφορά στους συνοικισμούς των Ρομά ώστε να αναζητηθούν οι λύσεις που μπορούν να δοθούν στα προτα που υπάρχουν όχι μόνο με τα σκουπίδια αλλά και με τα τα ς ρεύματος και νερού.

Σημειώνεται πως τον καθαρισμό συντόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος καθαριότητας και πολιτικής προστασίας Δημ. Καντόλας ο οποίος τοποθέτησε και επιπλέον κάδους στην περιοχή.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση