Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Καθαρίστηκε ο χείμαρρος του Αναύρου
Καθαρίστηκε ο χείμαρρος του Αναύρου

Καθαρίστηκε ο χείμαρρος του Αναύρου

Συνεχίστηκε σήμερ Παρασκευή η προσπάθεια που καταβάλλει η υπηρεσία ς να καθαριστούν οι χείμαρροι στο πολεοδομικό συγκρότημα. Συνεργεία από το πρωί βρέθηκαν στον χείμαρρο του Αναύρου και καθάρισαν το τμήμα που καταλήγει στην .

Το σημείο επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος ώστε να διαπιστώσει την απρόσκοπτη εξέλιξη των εργασιών ο οποίος για ακόμα μια φορά ζήτησε την συμβολή των δημοτών στην προσπάθεια που καταβάλλει η ώστε να αλλάξει η ευρύτερη εικόνα της πόλης στον τομέα της ς.

ΑΝΑΥΡΟΣ

«Το σωστό είναι,  και θέλω να ελπίζω πως δεν είναι μόνο δική μου πεποίθηση αλλά της πλειοψηφίας των πολιτών,  πως όλος ο , από την μία άκρη του πολεοδομικού συγκροτήματος έως την άλλη, πρέπει να έχει επιτέλους μια άλλη εικόνα. α έχουμε μια πόλη καθαρή. Και το σημαντικότερο όλων είναι να προσπαθούμε καθημερινά, τόσο εμείς με την υπηρεσία καθαριότητας αλλά όσο και οι δημότες, να την διατηρούμε καθαρή. Για παράδειγμα, δεν θα ήθελα να χρειαστεί σε έξι μήνες να ξανακαθαρίσουμε το συγκεκριμένο σημείο, γιατί οι χείμαρροι δεν είναι σκουπιδότοποι», τόνισε ο κ. Μπέος.

Ο  ίδιος επισήμανε πως «θέλω να πιστεύω ότι οι δημότες θα μας ακολουθήσουν σε αυτή την προσπάθεια γιατί αγαπάμε αυτή την πόλη και πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο», σημειώνοντας πως «ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων που θα διοργανωθεί στην πόλη στα τέλη Ιουλίου και θα φιλοξενηθούν στην περιοχή αθλητές, συνοδοί και εκπρόσωποι ομάδων και μέσων μαζικής επις από 16 συνολικά χώρες, είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε την όμορφη πλευρά της πόλης μας, ώστε να διαφημίσουμε την περιοχή μας όσο καλύτερα μπορούμε. Έχουμε υποχρέωση να αναπτύξουμε την τουριστική μας δραστηριότητα και σε αυτή την προσπάθεια πρέπει και ζητώ την συμμετοχή όλων, ώστε να καταφέρουμε να έχουμε ένα καλύτερο αύριο για αυτή την πόλη. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που έχουμε υποχρέωση να κάνουμε και θέλω να πιστεύω ότι και ο θα δείξει την ανάλογη ανταπόκριση».

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση