Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Καθαρισμός υδατορεμάτων στην ΠΕΜΣ
Καθαρισμός υδατορεμάτων στην ΠΕΜΣ

Καθαρισμός υδατορεμάτων στην ΠΕΜΣ

Με κθημερινές , η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, στο πλαίσιο του υ «Κατεπείγον καθαρισμός υδατορεμάτων», συνολικού προϋπολογισμού πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (500.000,00 €), συνεχίζει τον καθαρισμό ρεμάτων σε ολόκληρη την Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία, προκειμένου να θωρακισθούν αλημμυρικά οι περιοχές.

Οι καθαρισμού ρεμάτων αυτή τη χρονική περίοδο, που πραγματοποιήθηκαν με μηχανήματα της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, ολοκληρώθηκαν στο υδατόρεμα στα Καλά Νερά, στο υδατόρεμα στο Μαλάκι και στο υδατόρεμα στο Χόρτο, προκειμένου οι συγκεκριμένες περιοχές να θωρακισθούν αλημμυρικά και να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα σε περιπτώσεις εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ανάλογες έχουν πραγματοποιηθεί και θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα σημεία και περιοχές του Νομού Μαγνησίας, προκειμένου να μην σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα και να υπάρχει ομαλή ροή των υδάτων.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα ανέφερε: «Έχουμε ξεκινήσει έγκαιρα από τις αρχές καλοκαιριού, τις εργασίες καθαρισμού ρεμάτων σε περιοχές του Νομού μας, όπως άλλωστε κάνουμε κάθε χρόνο προκειμένου να μην σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα. Είναι στο πλαίσιο αντιπλημμυρικής θωράκισης της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Μαγνησίας, με σκοπό την ανθρώπων και περιουσιών, από ενδεχόμενα . Σε συνεργασία με τους δημάρχους οι εργασίες θα συνεχιστούν σε περιοχές που κρίνονται απαραίτητες».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση