Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Καθαρισμός ρείθρων, τάφρων και ερισμάτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο Μαγνησίας
Καθαρισμός ρείθρων, τάφρων και ερισμάτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο Μαγνησίας

Καθαρισμός ρείθρων, τάφρων και ερισμάτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο Μαγνησίας

Συνεχίζονται καθημερινά οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων τόσο στο εθνικό, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού.

Οι παρεμβάσεις έχουν να κάνουν με καθαρισμού ρείθρων, τάφρων και ερισμάτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων και συγκεκριμένα από Μικροθήβες μέχρι και από Χάνια μέχρι Ζαγορά και Πουρί.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, προχωρά στον καθαρισμό των ρείθρων, τάφρων και ερισμάτων, από φερτά υλικά και λάσπη, προκειμένου να υπάρχει ομαλή ροή των υδάτων της ς, αλλά και να μην παρατηρούνται δυσκολίες κατά την κυκλοφορία των οχημάτων.

Σε σχετικές της η   Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «οι καθαρισμού ρείθρων, ερισμάτων και τάφρων θα συνεχιστούν με σκοπό την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων και την προστασία πολιτών και περιουσιών σε ενδεχόμενο έντονης βροχόπτωσης και επίσης να μην υπάρχουν προτα στην . Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε και στην κοπή χόρτων, αλλά και στην ασφαλτόστρωση οδικών τμημάτων του Νομού, ώστε να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη μετακίνησης οδηγών στο οδικό δίκτυο της αρμοδιότητάς μας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση