Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Καθαρισμός ρείθρων, τάφρων και ερισμάτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο Μαγνησίας
Καθαρισμός ρείθρων, τάφρων και ερισμάτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο Μαγνησίας

Καθαρισμός ρείθρων, τάφρων και ερισμάτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο Μαγνησίας

Συνεχίζοντι κθημερινά οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας ς και Σποράδων τόσο στο εθνικό, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού.

Οι παρεμβάσεις έχουν να κάνουν με καθαρισμού ρείθρων, τάφρων και ερισμάτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας ς και Σποράδων και συγκεκριμένα από Μικροθήβες μέχρι Αλμυρό και από Χάνια μέχρι Ζαγορά και .

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η και Σποράδων, προχωρά στον καθαρισμό των ρείθρων, τάφρων και ερισμάτων, από φερτά υλικά και λάσπη, προκειμένου να υπάρχει ομαλή ροή των υδάτων της βροχής, αλλά και να μην παρατηρούνται δυσκολίες κατά την κυκλοφορία των οχημάτων.

Σε σχετικές της δηλώσεις η Μαγνησίας και Σποράδων  Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «οι καθαρισμού ρείθρων, ερισμάτων και τάφρων θα συνεχιστούν με σκοπό την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων και την προστασία πολιτών και περιουσιών σε ενδεχόμενο έντονης βροχόπτωσης και επίσης να μην υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία οχημάτων. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε και στην κοπή χόρτων, αλλά και στην ασφαλτόστρωση οδικών τμημάτων του Νομού, ώστε να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια μετακίνησης οδηγών στο οδικό δίκτυο της αρμοδιότητάς μας».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση