Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Καθαρισμός ρείθρων, τάφρων και ερισμάτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο Μαγνησίας
Καθαρισμός ρείθρων, τάφρων και ερισμάτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο Μαγνησίας

Καθαρισμός ρείθρων, τάφρων και ερισμάτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο Μαγνησίας

Συνεχίζονται καθημερινά οι της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων τόσο στο εθνικό, όσο και στο επαρχιακό του Νομού.

Οι έχουν να κάνουν με εργασίες καθαρισμού ρείθρων, τάφρων και ερισμάτων στο εθνικό και επαρχιακό αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων και συγκεκριμένα από Μικροθήβες μέχρι Αλμυρό και από Χάνια μέχρι Ζαγορά και Πουρί.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, προχωρά στον καθαρισμό των ρείθρων, τάφρων και ερισμάτων, από φερτά υλικά και λάσπη, προκειμένου να υπάρχει ομαλή ροή των υδάτων της βροχής, αλλά και να μην παρατηρούνται δυσκολίες κατά την κυκλοφορία των οχημάτων.

Σε σχετικές της δηλώσεις η και Σποράδων  Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «οι εργασίες καθαρισμού ρείθρων, ερισμάτων και τάφρων θα συνεχιστούν με σκοπό την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων και την προστασία πολιτών και περιουσιών σε ενδεχόμενο έντονης βροχόπτωσης και επίσης να μην υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία οχημάτων. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε και στην κοπή χόρτων, αλλά και στην ασφαλτόστρωση οδικών τμημάτων του Νομού, ώστε να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια μετακίνησης οδηγών στο της αρμοδιότητάς μας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμφωνία Ολυμπιακού Βόλου με Σέζαρ Κότο #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/uHXcCs4qHX -

  • Πολωνία και χώρες Βαλτικής σπεύδουν στο πλευρό της Ουκρανίας φοβούμενες ρωσική επίθεση - https://t.co/i94li8hV04… -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Μεταφορά πολικών αερίων μαζών προς την Ελλάδα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/rU1ZGAsptH -

"Αλιεύοντας" την είδηση