Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Καθαρισμός ρείθρων και πρανών σε εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο στη Μαγνησία
Καθαρισμός ρείθρων και πρανών σε εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο στη Μαγνησία

Καθαρισμός ρείθρων και πρανών σε εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο στη Μαγνησία

Συνεχίζονται από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων οι εργασίες που αφορούν στον καθαρισμό ρείθρων και πρανών σε εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, αλλά και σε ασφαλτικές στρώσεις, στα σημεία που έχουν υποστεί ζημιές από την κακοκαιρία του περασμένου χειμώνα.

Μηχανήματα της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων ολοκλήρωσαν ήδη τις εργασίες καθαρισμού πρανών εκατέρωθεν της εθνικής οδού και συγκεκριμένα στα σημεία Μικροθήβες, Αλμυρό, Σούρπη, Πτελεό, Δέλτα Αχιλλείου, Όρια Νομού Μαγνησίας προς Γλύφα, Άγιοι Θεόδωροι και Γαυριανή.

Παράλληλα στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Δήμου Ρήγα Φεραίου και Δήμου Αλμυρού (ασφαλτικά)», με προϋπολογισμό μελέτης 1.500.000,00€, αυτές τις ημέρες, ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση ζημιών των ασφαλτικών στρώσεων στην Επαρχιακή Οδό Αλμυρού προς ΣΟΒΕΛ, με τις εργασίες να συνεχίζονται και σε άλλα τμήματα της επαρχιακής οδού.
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί τα οδικά τμήματα από Άγιοι Θεόδωροι προς Αχίλλειο, από Αχίλλειο προς Σούρπη και Αλμυρό, από Κοκκωτοί προς Αλμυρό, προς Ανάβρα και προς Κονταρόλακα.

Σε σχετικές δηλώσεις η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Προέχει η ασφαλής διέλευση οδηγών και οχημάτων τόσο από το εθνικό, όσο και από το επαρχιακό οδικό δίκτυο που ανήκει στην αρμοδιότητά μας. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων και πάντα σε αγαστή συνεργασία με τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό και τους Δημάρχους του Νομού μας, υλοποιούμε έργα που στοχεύουν στην ασφάλεια των οδηγών και κυρίως κατά τη θερινή περίοδο που η Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία θα δεχθεί μεγάλο όγκο επισκεπτών και οχημάτων. Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για ένα απόλυτα ασφαλές οδικό δίκτυο».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση