Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εργασίες καθαρισμού ρεμάτων πραγματοποίησε η ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων
Εργασίες καθαρισμού ρεμάτων πραγματοποίησε η ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων

Εργασίες καθαρισμού ρεμάτων πραγματοποίησε η ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων

Πιο συγκεκριμέν: Όσον φορά τον χείμαρρο Αναύρου, καθαρίστηκε 1,2χλμ από την γέφυρα της Γ.Δήμου έως πάνω από την γέφυρα της Περιφερειακής Οδού καθώς και τμήμα κάτω από την γέφυρα της Γ.Δήμου.

Στον Κραυσίδωνα καθαρίστηκε τμήμα κάτω από την γέφυρα της Περιφερειακής Οδού, ενώ καθαρίζεται το τμήμα από την στην οδό ροκομείου έως τη γέφυρα της Αγ. Παρασκευής καθώς και τμήμα πριν την γέφυρα της σιδηροδρομικής γραμμής.

Στην δε Σούρπη ξεκινούν άμεσα εργασίες καθαρισμού τμημάτων της τάφρου πριν τον οικισμό.

«Αν και με περιορισμένους πόρους στη διάθεσή μας, οι εργασίες καθαρισμού υλοποιούνται από την ΠΕ & Σποράδων με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Η αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης μας έχει προχωρήσει σημαντικά έπειτα κι από τις του Περιφερειάρχη ς κου Αγοραστού και την ολοκλήρωση σε μεγάλο βαθμό των αντιπλημμυρικών έργων () στους χείμαρρους Κραυσίδωνα και Ξηριά.

Οι εργασίες καθαρισμού της κοίτης και των εκβολών των ρεμάτων της περιοχής μας, τις οποίες εκτελούν σε τακτικά χρονικά διαστήματα οι αρμόδιες Υπηρεσίες μας, αποσκοπούν στην διευκόλυνση της ροής των υδάτων προς την θάλασσα ώστε να εξασφαλίζεται το επίπεδο της αντιπλημμυρικής προστασίας που έχει επιτευχθεί με την υλοποίηση των αντίστοιχων έργων από την Περιφέρεια ς» δηλώνει σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης & Σποράδων κα Κολυνδρίνη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση