Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εργασίες καθαρισμού ρεμάτων πραγματοποίησε η ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων
Εργασίες καθαρισμού ρεμάτων πραγματοποίησε η ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων

Εργασίες καθαρισμού ρεμάτων πραγματοποίησε η ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων

καθαρισμού ρεμάτων πραγματοποίησε η ΠΕ & Σποράδων το τελευταίο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα: Όσον αφορά τον χείμαρρο Αναύρου, καθαρίστηκε 1,2χλμ από την γέφυρα της .Δήμου έως πάνω από την γέφυρα της Περιφερειακής Οδού καθώς και τμήμα κάτω από την γέφυρα της .Δήμου.

Στον Κραυσίδωνα καθαρίστηκε τμήμα κάτω από την γέφυρα της Περιφερειακής Οδού, ενώ καθαρίζεται το τμήμα από την πεζογέφυρα στην οδό Γηροκομείου έως τη γέφυρα της Αγ. Παρασκευής καθώς και τμήμα πριν την γέφυρα της σιδηροδρομικής γραμμής.

Στην δε ξεκινούν άμεσα καθαρισμού τμημάτων της τάφρου πριν τον οικισμό.

«Αν και με περιορισμένους πόρους στη διάθεσή μας, οι εργασίες καθαρισμού υλοποιούνται από την ΠΕ & Σποράδων με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Η αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης μας έχει προχωρήσει σημαντικά έπειτα κι από τις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κου Αγοραστού και την ολοκλήρωση σε μεγάλο βαθμό των αντιπλημμυρικών έργων () στους χείμαρρους Κραυσίδωνα και Ξηριά.

Οι εργασίες καθαρισμού της κοίτης και των εκβολών των ρεμάτων της περιοχής μας, τις οποίες εκτελούν σε τακτικά χρονικά διαστήματα οι αρμόδιες Υπηρεσίες μας, αποσκοπούν στην διευκόλυνση της ροής των υδάτων προς την θάλασσα ώστε να εξασφαλίζεται το επίπεδο της αντιπλημμυρικής προστασίας που έχει επιτευχθεί με την υλοποίηση των αντίστοιχων έργων από την Θεσσαλίας» δηλώνει σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων κα Κολυνδρίνη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθ.Λιούπης: Εξασφάλιση δικτύου υψηλής ταχύτητας στις “Λευκές Περιοχές” της Μαγνησίας - https://t.co/HTa5LMR5wU… -

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων σε δασικές περιοχές της #ΠΕΜΣ #ΠΕΜΣ - https://t.co/Z1GvKY2EnK -

  • Πληρώνονται οι σιτοπαραγωγοί από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου - https://t.co/aNQkyfrPPV… -

"Αλιεύοντας" την είδηση