Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εργασίες καθαρισμού ρεμάτων πραγματοποίησε η ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων
Εργασίες καθαρισμού ρεμάτων πραγματοποίησε η ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων

Εργασίες καθαρισμού ρεμάτων πραγματοποίησε η ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων

Πιο συγκεκριμένα: Όσον αφορά τον χείμαρρο Αναύρου, καθαρίστηκε 1,2χλμ από την γέφυρα της Γ.Δήμου έως πάνω από την γέφυρα της Περιφερειακής Οδού καθώς και τμήμα κάτω από την γέφυρα της Γ.Δήμου.

Στον Κραυσίδωνα καθαρίστηκε τμήμα κάτω από την γέφυρα της Περιφερειακής Οδού, ενώ καθαρίζεται το τμήμα από την πεζογέφυρα στην οδό ροκομείου έως τη γέφυρα της Αγ. Παρασκευής καθώς και τμήμα πριν την γέφυρα της σιδηροδρομικής γραμμής.

Στην δε Σούρπη ξεκινούν άμεσα εργασίες καθαρισμού τμημάτων της τάφρου πριν τον οικισμό.

«Αν και με περιορισμένους πόρους στη διάθεσή μας, οι εργασίες καθαρισμού υλοποιούνται από την ΠΕ ς & Σποράδων με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Η αλημμυρική θωράκιση της πόλης μας έχει προχωρήσει σημαντικά έπειτα κι από τις παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κου Αγοραστού και την ολοκλήρωση σε μεγάλο βαθμό των αλημμυρικών έργων () στους χείμαρρους Κραυσίδωνα και Ξηριά.

Οι εργασίες καθαρισμού της κοίτης και των εκβολών των ρεμάτων της περιοχής μας, τις οποίες εκτελούν σε τακτικά χρονικά διαστήματα οι αρμόδιες Υπηρεσίες μας, αποσκοπούν στην διευκόλυνση της ροής των υδάτων προς την ώστε να εξασφαλίζεται το επίπεδο της αντιπλημμυρικής ς που έχει επιτευχθεί με την υλο των αντίστοιχων έργων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας» δηλώνει σχετικά η Αντι Μαγνησίας & Σποράδων κα Κολυνδρίνη.

"Αλιεύοντας" την είδηση