Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμυρού
Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμυρού

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμυρού

Συνεδριάζει κατεπειγόντως το Αλμυρού, την Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 19.00, επισημαίνοντας ότι από την θίγονται τα συμφέροντα του Δήμου.

Στη συνεδρίαση θα γίνει συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

-Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης, της πράξης «Εκσυγχρονισμός – αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ς Π.Σ. Αλμυρού – ς», πρ/σμού 1.140.000,00 €.

-Έγκριση οικονομοτεχνικής ανάλυσης, υπολογισμού καθαρών εσόδων, της πράξης «Εκσυγχρονισμός – αντικατάσταση δικτύου ς Π.Σ. Αλμυρού – ς».

-Υποβολή πρότασης, με τίτλο «Δημιουργία Κέντρου Υποστήριξης & Ενημέρωσης Επισκεπτών, για τη λειτουργία των επισκέψιμων ενάλιων αρχαιολογικών χώρων Δήμου Αλμυρού», στην Α/Α ΟΠΣ:1474, με Κωδικό: 14.6.33.33.1-3, Πρόσκληση του Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αει Ανάπτυξη» του Α.Π.14 «Διατήρηση και Προστασία του Περιβάλλοντος – Προαγωγή της Αποδοτικής Χρήσης των Πόρων (Τ.Σ.)», με τίτλο «Παρεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού για την αξιοποίηση του υ τουριστικού κεφαλαίου».

-Έγκριση διενέργειας της πράξης «Προμήθεια ειδών ς και ευπρεπισμού, για τις ανάγκες του Δήμου και των Ν.Π., για το έτος 2016».

-Έγκριση διενέργειας της πράξης «Προμήθεια ειδών ς & γάλακτος, για τις ανάγκες του Δήμου και των Ν.Π., για το έτος 2016».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση