Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Καταβλήθηκαν σήμερα τα χρήματα του διατροφικού επιδόματος
Καταβλήθηκαν σήμερα τα χρήματα του διατροφικού επιδόματος

Καταβλήθηκαν σήμερα τα χρήματα του διατροφικού επιδόματος

Στους λογαριασμούς των δικαιούχων νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων της Μαγνησίας, μπήκαν σήμερα τα χρήματα του διατροφικού επιδόματος, για το δίμηνο Μαίου – Ιουνίου 2018, ύψους 724 ευρώ.

Έτσι οι 270 δικαιούχοι θα μπορούν να προσέρχονται στα ΑΤΜ των τραπεζών, ή από Δευτέρα με το βιβλιάριο τους στα τραπεζικά καταστήματα. Να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η μοναδική σ’ όλη την Ελλάδα που πιστώνει τα χρήματα κάθε δύο μήνες, ενώ οι υπόλοιπες περιφέρειες τα δίνουν ανά μήνα.

Αυτό συμβαίνει, σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας «Άγιοι Ανάργυροι» Βασίλη Γιαννάκο, μετά από αίτημα προς τη Περιφέρεια των ίδιων των νεφροπαθών, ώστε να συγκεντρώνεται ένα σεβαστό ποσό για τον κάθε δικαιούχο.

Να σημειωθεί επίσης ότι η Μαγνησία είναι από τους λίγους νομούς, που παρατηρείται καθυστέρηση στην πίστωση των χρημάτων στους λογαριασμούς. Το γεγονός αυτό οφείλεται σε γραφειοκρατικά προβλήματα του κρατικού μηχανισμού, καθώς πρέπει να διαπιστωθεί εάν βρίσκεται εν ζωή ο κάθε δικαιούχος και στη συνέχεια να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • H 1η Ιερατική Σύναξη - https://t.co/OP5MTJolHf -

  • Για την Παναγία την Καναλιώτισσα - https://t.co/ATLeQ9PExJ -

  • Υποδοχή της Παναγίας Καναλιώτισσας στον Άγιο Δημήτριο Βόλου - https://t.co/bKeHr11yYQ -

"Αλιεύοντας" την είδηση