Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Καταβάλλονται σήμερα τα επιδόματα πρόνοιας από τα αποθεματικά του Δήμου Βόλου
Καταβάλλονται σήμερα τα επιδόματα πρόνοιας από τα αποθεματικά του Δήμου Βόλου

Καταβάλλονται σήμερα τα επιδόματα πρόνοιας από τα αποθεματικά του Δήμου Βόλου

Πρωτοβουλί προκειμένου ν ξεπεραστεί η απαράδεκτη καθυστέρηση και να δοθούν τα προνοιακά στους συμ που αντιμετωπίζουν μείζονα, οξυμένα, προτα, ανέλαβε η Δημοτική Αρχή του .

Έτσι, με απόφαση του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου καταβάλλονται σήμερα, Πέμπτη, τα αναλογούντα ποσά στους λογαριασμούς των δικαιούχων, συνολικού ύψους 1,9 εκατομμυρίων ευρώ, με που προέρχονται από τα αποθεματικά του Δήμου.

Ο βαθύς σεβασμός στον άνθρωπο και στις ανάγκες του, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αφορούν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και η εξυπηρέτησή τους, ήταν και παραμένουν για μας ύψιστη προτεραιότητα, δήλωσε ο κ. , υπογραμμίζοντας ότι στα αυτής της ενέργειας πρυτάνευσε το λογικό αξίωμα ότι ουδείς σοβαρός άνθρωπος που θέλει να λέει ότι κατέχει θέση ευθύνης μπορεί να κρύβεται πίσω από το γράμμα του όποιου όμου και να αποποιείται αυτής της ευθύνης έναντι ανθρώπων που υποφέρουν, ιδιαίτερα μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση