Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Καταβάλλονται από το ΥΠΕΣ στους Δήμους τα χρήματα για τα προνοιακά επιδόματα Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου
Καταβάλλονται από το ΥΠΕΣ στους Δήμους τα χρήματα για τα προνοιακά επιδόματα Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου

Καταβάλλονται από το ΥΠΕΣ στους Δήμους τα χρήματα για τα προνοιακά επιδόματα Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου

Το ποσό του 1.879.834,75 θα καταβληθεί στο Δήμο για τα Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.

Mε απόφαση του υπουργού Εσωτερικών αποφασίστηκε η κατανομή, από το λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με τον τίτλο « των Δήμων για κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών», συνολικό ποσό 111.287.343,23 ευρώ στους Δήμους της χώρας, αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους αυτών, που αφορούν στους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο έτους 2015 καθώς και στην χορήγησης προνοιακών επιδομάτων σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 8 του . 4237/2014(ΦΕΚ 36΄).

Για το Δήμο προβλέπεται η καταβολή ποσού ύψους 1.879.834,75ευρώ.

Τα ποσά θα αποδoθούν στους Δήμους με χρηματική εντολή του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αμέσως μετά τη μεταφορά των αντίστοιχων πιστώσεων από το του Κράτους. Επισημαίνεται ιδιαιτέρως ότι οι αποδιδόμενες πιστώσεις, αφορούν στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους για τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο 2015 ή για όσο διάστημα των μηνών αυτών καθίστανται δικαιούχοι λήψης τους καθώς και ποσά που ζητήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες πρόνοιας και αφορούν στην χορήγησης προνοιακών επιδομάτων σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 8 του . 4237/2014(ΦΕΚ 36΄).

Τέλος παρακαλούνται οι δικαιούχοι Δήμοι να ενημερώσουν το Υπουργείο έως την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου για τα ποσά που απαιτούνται προκειμένου να καταβληθούν τα του διμήνου Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μονοδρόμηση  επαρχιακού δρόμου Αφήσσου-Λεφόκαστρου στο τμήμα Αμποβός-Ραζή - https://t.co/U7h6gCcQrq -

  • Αποκατάσταση και βελτίωση των λιμενικών υποδομών στον Δήμο Αλμυρού #ΔήμοςΑλμυρού - https://t.co/VQaFZ4d65X -

  • Τελευταίο κολύμπι για 72χρονο στο Χόρτο #τελευταίοκολύμπι - https://t.co/R9sIBxfnF0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση