Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κατάθεση μισθού αιρετών για τον κορωναϊό
Κατάθεση μισθού αιρετών  για  τον κορωναϊό

Κατάθεση μισθού αιρετών για τον κορωναϊό

Ξεκίνησαν δήμαρχοι και περιφερειάρχες, καθώς και άλλοι αιρετοί της Αυτοδιοίκησης να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του πρωθυπουργού να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορωναϊού.

  Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, έδωσε την «εκκίνηση» λέγοντας ότι στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ (1/4), θα προτείνει στους δημάρχους να προσφέρουν και αυτοί με την σειρά τους το 50% των μισθών τους.

Την απόφασή του να δωρίσει το μισό μισθό του για 2 μήνες στα νοσοκομεία της Θεσσαλίας, ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο fb ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός και ακολούθησαν αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι της Θεσσαλίας.

Στη συνέχειαψοι δήμαρχοι Βόλου Αχιλ. Μπέος , Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός, Ζαγοράς-Μουρεσίου Π. Κουτσάφτης, Ρήγα Φεραίου Δ. Νασίκας και δημοτικοί σύμβουλοι με αντιμισθία.

Το ήμισυ της αντιμισθίας των αιρετών θα διατεθεί στα Νοσοκομεία και τα Κ.Υ. της περιοχής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η κρίσιμη αλυσίδα της ειδικής εκπαίδευσης: «Αξιολόγηση, λήψη διδακτικών αποφάσεων, αποτελεσματικές παρεμβάσεις»… - https://t.co/arppbXdAig -

  • Πανελλήνια Ενημέρωση για την καύση σκουπιδιών - https://t.co/kIaE7NPVBo -

  • Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Ανδρέας Κεχαγιάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα - https://t.co/uYzjVOctQ0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση