Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κατασχέσεις παράνομων προϊόντων στη Λαϊκή Αγορά
Κατασχέσεις παράνομων προϊόντων στη Λαϊκή Αγορά

Κατασχέσεις παράνομων προϊόντων στη Λαϊκή Αγορά

Eλέγχους στη έκανε η Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων στο πλαίσιο της προσπάθειας για την πάταξη του παράνομου υπαίθριου εμπορίου.

Συγκεκριμένα, μέλη των Κλιμακίων Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαιθρίου Εμπορίου (Κ.Ε.Λ..Υ.Ε.) των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.), πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους στις 15-12-2015, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη, σε Λαϊκές οπωρολαχανικών της Δημοτικής Ενότητας Βόλου του Δήμου Βόλου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή περιμετρικά των εν λόγω Λαϊκών Αγορών.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών και σε δύο (2) περιπτώσεις, τα εν λόγω Κλιμάκια Ελέγχου διενήργησαν διαφόρων προϊόντων (δερμάτινα είδη, γυαλιά, αναπτήρες, ομπρέλες, διάφορα άλλα ψιλικά είδη και έτοιμα ενδύματα), με τη διαδικασία που ορίζεται από την κείμενη Νομοθεσία. Όλα τα εμπορεύματα είχαν εγκαταλειφθεί από τους κατόχους τους εντός των χώρων διεξαγωγής των Λαϊκών Αγορών.

Τα κατασχεθέντα προϊόντα καταστράφηκαν με χρωματισμό με ανεξίτηλο σπρέι και απόρριψή τους σε φορτηγό – απορριμματοφόρο, το οποίο διέθεσε για το σκοπό αυτό η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Βόλου και συνέδραμε τα κλιμάκια καθ΄ όλη τη διάρκεια των ελέγχων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση