Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Καταπέλτης κατά Μπέου η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας
Καταπέλτης κατά Μπέου η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Καταπέλτης κατά Μπέου η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Μέσα στην απόγνωση που βρίσκεται, εξαιτίας της πολιτικής απομόνωσής του, ο πρώην δήμαρχος Βόλου προσπαθεί να εκμαιεύσει οποιουδήποτε τύπου αναγνώριση που να επιβεβαιώνει τον θεσμικό ρόλο που κάποτε είχε. Στο πλαίσιο αυτής της αγωνιώδους προσπάθειας ο,τιδήποτε του προσφερθεί, από χειραψία μέχρι επίσημη πρόσκληση, αποκτά μεγάλη αξία γι’ αυτόν.

Τα παραπάνω τονίζει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας , κατά του σε αργία δημάρχου Αχ. Μπέου και προσθέτει: “Τέτοιες αναγνωρίσεις (που συνήθως οφείλονται σε λάθη υπαλλήλων οργανισμών ή συλλόγων) σπανίζουν.

Γι’ αυτό ο απίθανος τύπος που παριστάνει τον δήμαρχο Βόλου συχνά καταφεύγει σε ενέργειες που παραβιάζουν την κοινή λογική και προκαλούν την τοπική κοινή γνώμη.

Τελευταία του απόπειρα να κοροϊδέψει τους δημότες της πόλης μας είναι ο ισχυρισμός του ότι έγινε αποδέκτης πρόσκλησης από το Μαξίμου, για να παρευρεθεί στην ομιλία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ.

Ο εκδιωχθείς αγνοεί ή παριστάνει πως αγνοεί τα στοιχειώδη. Οι πάντες γνωρίζουν πως προσκλήσεις απευθύνουν οι διοργανωτές των εκδηλώσεων και μόνο αυτοί. Διοργανωτής όλων των εκδηλώσεων στα πλαίσια της Έκθεσης είναι η ΔΕΘ, η οποία είναι Ανώνυμη Εταιρεία και όχι κρατικός φορέας.

Ο Μπέος επικαλείται ένα χαρτί που δεν το είδε κανένας, δεν δημοσιεύθηκε πουθενά και δεν κατατέθηκε στα πρακτικά της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Η επίδειξη ενός χαρτιού που δεν κατατίθεται στα πρακτικά και δεν δίνεται στους δημοτικούς συμβούλους που ζητούν να το δουν, είναι μια ακόμη εξωφρενική πρωτοτυπία της νυν Δημοτικής Αρχής που εξευτελίζει τους θεσμούς και δείχνει την κατάντια στην οποία έχουν περιπέσει τα δημοτικά πράγματα της πόλης μας.

Ευχαριστούμε τον υπόδικο και τους πολιτικούς του φίλους που μας απέδειξαν για μια ακόμα φορά πως δεν υπάρχει κανένα όριο στην αυτογελοιοποίησή τους.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοικτή επιστολή της ΠΕΒ σχετικά με την πανδημική νόσο covid-19 - https://t.co/Bj2ZWG7G4P -

  • Μαθητές σχολείων της Θεσσαλίας στην Αλόννησο για εικονική κατάδυση στο ναυάγιο Περιστέρας και μαθήματα υποβρύχιας α… - https://t.co/loJhN55UUf -

  • Συντηρεί την μονή Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά Πηλίου η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/Drnzp7HtzC -

"Αλιεύοντας" την είδηση