Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κατανομή ποσού για προνοιακά επιδόματα
Κατανομή ποσού  για προνοιακά επιδόματα

Κατανομή ποσού για προνοιακά επιδόματα

Στον Δήμο θ κτανεμηθούν 1.911.895,02 ευρώ για τα προνοιακά επιδόματα, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών η οποία αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Με την ίδια απόφαση κατανέμονται από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που τηρείται στο , με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», συνολικό 110.826.509,79ευρώ στους Δήμους της χώρας, αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους αυτών, που αφορούν στους μήνες Μάϊο – Ιούνιο έτους 2016 καθώς και στην χορήγησης προνοιακών επιδομάτων.

Τα ποσά θα δoθούν στους Δήμους, με χρηματική εντολή του Υπουργείου προς το ΤΠΔ, αμέσως μετά τη μεταφορά των αντίστοιχων πιστώσεων από το ενικό Λογιστήριο του Κράτους. Επισημαίνεται ιδιαιτέρως ότι οι αποδιδόμενες με την παρούσα Απόφαση πιστώσεις, αφορούν στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους για τους μήνες Μάιο – Ιούνιο 2016 ή για όσο διάστημα των μηνών αυτών καθίστανται δικαιούχοι λήψης τους καθώς και ποσά που μας ζητήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες ς και αφορούν στην χορήγησης προνοιακών επιδομάτων.

Τέλος παρακαλούνται οι δικαιούχοι να γνωστοποιήσουν έως την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 τα ποσά που απαιτούνται προκειμένου να καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Ιουλίου – Αυγούστου 2016.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση