Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Καταγγελία του Δημάρχου Αλμυρού για τα ανασφάλιστα ασθενοφόρα
Καταγγελία του Δημάρχου Αλμυρού για τα ανασφάλιστα ασθενοφόρα

Καταγγελία του Δημάρχου Αλμυρού για τα ανασφάλιστα ασθενοφόρα

Από σήμερα μπορούν να τεθούν ξανά σε κυκλοφορία ξανά τα ασθενοφόρα των Κέντρων Υγείας που παρέμεναν ακινητοποιημένα, καθώς ήταν ανασφάλιστα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι του Νοσοκομείου και η 5η ΥΠΕ προχώρησαν στην ασφάλιση των ασθενοφόρων, ωστόσο, υπάρχει του Δημάρχου Αλμυρού ότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο του Κ.Υ Αλμυρού στους αγώνες δρόμου που έγιναν την στο Κουρί, όπου καταγράφηκε λιποθυμικό επεισόδιο συμμετέχουσας.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού, κ. Δημήτρης Εσερίδης, καταγγέλλει σε επιστολή του τη Διοίκηση του Νοσοκομείου . Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Δήμου, στον αγώνα δρόμου που διεξήχθη την στο δάσος Κουρί, όπου συμμετείχαν 250 αθλητές όλων των ηλικιών, απουσίαζε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλμυρού.

Ο κ. Εσερίδης σημειώνει πως κατά τη διάρκεια του αγώνα δρόμου, μία συμμετέχουσα λιποθύμησε. Όπως αναφέρει, «ενώ ο Δήμος είχε διαβεβαίωση ότι θα παραβρεθεί ασθενοφόρο από το με έκπληξη μας πληροφόρησαν ότι τα ασθενοφόρα δεν μπορούν να κινηθούν διότι ήταν ανασφάλιστα και το ένα χρειαζόταν αλλαγή λαδιών, κόστους 200 περίπου».

Ο Δήμαρχος επισημαίνει πως «είναι εγκληματικό και στο όριο της ποινικής ευθύνης ή αμέλειας, η αδυναμία της Διοίκησης του Νοσοκομείου , την οποία ανοιχτά την καταγγέλλουμε και την εγκαλούμε ενώπιον των ευθυνών της, ώστε να ενεργήσει άμεσα και εντός της ημέρας, ώστε να ασφαλιστούν και να τεθούν σε κυκλοφορία τα ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας Αλμυρού».

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε το «Αχιλλοπούλειο»

Οι Διοικητικές και Οικονομικές του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου ενημερώθηκαν προφορικά από τον διευθυντή του Κ.Υ. Αλμυρού την Παρασκευή 24/4/2015 το βράδυ για την λήξη της ασφάλισης οχημάτων του Κ.Υ.Αλμυρού, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Διοίκησης του «Αχιλλοπούλειου».

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω: «Σε συνεργασία του Νοσοκομείου με την 5η Υπε στην οποία υπάγεται πλέον η Πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας απεστάλη την ίδια ημέρα και παρά το προχωρημένο της ώρας, έγγραφο για την της ασφάλισης των οχημάτων. Η εταιρεία απέστειλε σήμερα Δευτέρα 27/4/2015 τα ασφαλιστήρια τα οποία και κοινοποιήθηκαν στο Κ.Υ. Αλμυρού. Οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και διασποράς πανικού, από όπου και αν προέρχεται, δεν αφορά τις δομές της Δημόσιας Υγείας και των λειτουργών της, έργο των οποίων είναι η άμεση και συστηματική ανταπόκριση στους και τις ανάγκες τους.

Όσον αφορά αναφερόμενα θέματα συντήρησης των οχημάτων αυτών, επισημαίνεται ότι ουδεμία γραπτή αναφορά έγινε μέχρι και σήμερα το πρωί στις αρμόδιες Τεχνικές Υπηρεσίες μας.
Το θέμα είναι συνεπώς για μας λήξαν εν τη γενέσει του, χωρίς διάθεση για αντιδικίες εκ του περισσού και περιττού κλίματος αχρείαστων εντάσεων».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τραγωδία στο #Πουρί: 62χρονος καταπλακώθηκε από αγροτικό παρουσία του ανήλικου γιού του - https://t.co/icYkVitCwl… -

  • Η ΕΕ βοηθά Ιταλία, Ελλάδα, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία στη μάχη κατά των καταστροφικών πυρκαγιών  … - https://t.co/ruVYMyonqA -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/6Ty1DpL4MY -

"Αλιεύοντας" την είδηση