Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κατά του δημάρχου Βόλου η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας
Κατά του δημάρχου Βόλου η  ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Κατά του δημάρχου Βόλου η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Την πολιτική που εφαρμόζει η δημοτική αρχή Βόλου καταγγέλλει εκ νέου η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ς, κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή από τους δημοκρατικής λειτουργίας του Δήμου Βόλου, την γελοιοποίηση των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, την καταστρατήγηση όλων των δημοκρατικών κεκτημένων της μεταπολίτευσης στον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής αρχής».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται: «Έχουμε επισημάνει τον κίνδυνο της υποτίμησης αυτών των ακραίων φαινομένων από τη δημοκρατική κοινή γνώμη της πόλης μας, εξαιτίας του φαινομενικά διασκεδαστικού χαρακτήρα των γελοιοτήτων στις οποίες αρέσκονται ο δήμαρχος και ο υπόλοιπος θίασος που τον περιτριγυρίζει.

Οι ύβρεις, οι προσωπικού χαρακτήρα επιθέσεις, οι πούκικες συμπεριφορές, η χυδαιότητα απέναντι σε δημοτικές παρατάξεις, δημοτικούς συμβούλους, πολιτικά , εργαζόμενους στον Δήμο και συνδικαλιστικούς φορείς πάνε παρέα με την προγλωσσική αδυναμία ανταπόκρισης του δημάρχου σε κάθε οργανωμένη συζήτηση που ξεπερνά το δεκάλεπτο.

Είναι κοινή εκτίμηση ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού και της ιστορίας του Βόλου, αλλά και των δεδομένων της αυτοδιοικητικής πραγματικότητας της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

Μία από τις πολλές επιβεβαιώσεις αυτής της κωμικοτραγικής και ταυτόχρονα εξαιρετικά ανησυχητικής και επικίνδυνης πραγματικότητας, συνιστά η προσφιλής συνήθεια του Μπέου και των παρατρεχάμενων του να βρίζουν, να απειλούν, να συκοφαντούν και να στοχοποιούν προσωπικά, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική αυτοδιοίκηση».

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ς καταγγέλλει τις συνεχείς χυδαίες –όπως τις χαρακτηρίζει-επιθέσεις, ύβρεις και συκοφαντίες κατά στελεχών του, όπως ο επικεφαλής αλλά και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι των «Δρόμων Συνεργασίας, ».

Επίσης τονίζεται: «μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις του δημάρχου ότι τάχα παίρνει «πληροφορίες» από την ίδια τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούμε ότι ο κατήφορος αυτός εξελίσσεται πλέον σε ανοιχτό επίπεδο πολιτικής προβοκάτσιας απέναντι σε ένα κόμμα και στα στελέχη του που στόχο έχουν το κτύπημα της διαφθοράς, της αυθαιρεσίας και του πελατειακού συστήματος των κολλητών, σύστημα προσφιλές απ' ότι φαίνεται στον κ. Μπέο και στην ομάδα του.

Ούτε έχουμε, ούτε θα μπορούσαμε να έχουμε καμία επαφή με άτομα του κλίματος Μπέου που ασκούν τέτοιες τακτικές πολιτικού τραμπουκισμού, ασυδοσίας και αυθαιρεσίας. Δεν μας το επιτρέπουν το αγωνιστικό παρελθόν μας, η δημοκρατική μας συγκρότηση, η πολιτική μας αντίληψη, αλλά και κάθε του πολιτισμένων κοινωνιών και κυρίως μας το απαγορεύει ρητά η πολιτική αισθητική που χαρακτηρίζει τον πολιτικό πολιτισμό της ριζοσπαστικής και ανανεωτικής αριστεράς.

Η Ν.Ε. του για μια ακόμη φορά δηλώνει ότι δεν τρομοκρατείται ούτε αυτή, ούτε τα στελέχη της στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Αντιθέτως, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το λαό του Βόλου, τον οποίο καλούμε σε κινηματική εγρήγορση για να φράξουμε οριστικά το δρόμο στη χυδαιότητα, την αυθαιρεσία, τις παρανομίες, τη συκοφαντία και την υποβάθμιση των θεσμικών λειτουργιών.

Παράλληλα, καλούμε όλους τους θεσμικούς εκπροσώπους της πολιτείας και της δικαιοσύνης να πράξουν το καθήκον τους για την υπεράσπιση της νομιμότητας και των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών που συνεχώς παραβιάζονται από την σημερινή (κυριολεκτικά σημερινή, αφού για το άμεσο μέλλον της τον λόγο έχουν οι δικαστικές αποφάσεις) δημοτική αρχή και τον θίασο που την πλαισιώνει στην μαύρη φαρσοκωμωδία που συνεχίζει να εξελίσσεται σε βάρος της πόλης μας.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση