Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Kατά των ανεξάρτητων συμβούλων ο Στ. Λημνιός για το θέμα της ΔΕΥΑΜΒ
Kατά των ανεξάρτητων συμβούλων ο Στ. Λημνιός για το θέμα της ΔΕΥΑΜΒ

Kατά των ανεξάρτητων συμβούλων ο Στ. Λημνιός για το θέμα της ΔΕΥΑΜΒ

Τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους Βόλου καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το πρώην μέλος του ΔΣ. της ΜΒ και πρώην αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας Στέλιος Λημνιός, με αφορμή την ανακοίνωσή τους για την απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου, σχετικά με την απόλυση του πρώην διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Δημήτρη Κουτσιφέλη.

Ο πρώην σύμβουλος κατηγορεί τους έξι ότι επιχειρούν να διαιωνίσουν το σάπιο καθεστώς που δημιούργησαν και εξέθρεψαν οι παρατάξεις τους και τους κατηγορεί ότι δεν έχουν ιδέα τι συνέβη με την ΕΡΗΛ και τα σκάνδαλα που δημιουργήθηκαν.

Η ανακοίνωση του Στέλιου Λημνιού αναφέρει: «Με απορία και θλίψη την ανακοίνωση των «ανεξάρτητων» δημοτικών συμβούλων, σχετικά με την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΔΕΥΑΜΒ για την απόλυση του Δ. Κουτσιφέλη, πρώην διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Αντί να επικροτήσουν τη γενναία αυτή (καθυστερημένη) απόφαση που ανοίγει το δρόμο ια την εξυγίανση της ΔΕΥΑΜΒ με την ανακοίνωσή τους επιχειρούν να διαιωνίσουν το σάπιο καθεστώς που οι παρατάξεις τους δημιούργησαν και εξέθρεψαν.

Οποιαδήποτε σοβαρή επιχείρηση του ιδιωτικού τομέα, θα επέδιδε αμέσως ευθύνες για πράξεις και παραλείψεις – σκόπιμες ή όχι – που θα ζημίωναν την οικονομία της και θα απειλούσαν τη βιωσιμότητά της.

Είναι φανερό ότι οι «ανεξάρτητοι» αυτοί σύμβουλοι είναι βαθιά εξαρτημένοι από τις αντιλήψεις που η ΝΔ, το ΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ παγίωσαν διαχρονικά για ένα πελατειακό τομέα που λειτουργεί όχι για όφελος της ς, αλλά για τα ιδιοτελή κομματικά και προσωπικά τους συμφέροντα.

Είναι επίσης πιθανό να μην έχουν ιδέα για το τι συνέβη με την ΕΡΗΛ, να μην έχουν ενοχληθεί με τις προκλητικές αμοιβές και τα εξωπραγματικά επιδόματα, να μην έχουν ενοχληθεί από τη σωρεία σκανδάλων που έχουν απασχολήσει όχι μόνο την τοπική , αλλά και τη Δικαιοσύνη (υπέρογκα ποσά για ύποπτα , παράνομες προγραμματικές με τους Δήμους, υποβαθμισμένες και πανάκριβες υπηρεσίες κλπ.

Σ' αυτή την περίπτωση είναι άχρηστοι και αχρείαστοι. Θλίψη λοιπόν και απορία».

"Αλιεύοντας" την είδηση