Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κατά της δημοτικής αρχής η Επιτροπή κατοίκων Αγίου Γεωργίου Μπαξέδων
Κατά της δημοτικής αρχής η Επιτροπή  κατοίκων Αγίου Γεωργίου Μπαξέδων

Κατά της δημοτικής αρχής η Επιτροπή κατοίκων Αγίου Γεωργίου Μπαξέδων

Υλοποιώντας τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των κατοίκων, η Επιτροπή προσπάθησε να συναντηθεί με τον εκτελούντα χρέη δημάρχου Θ. Θεοδώρου για να βρεθεί λύση για την παράνομη αποστολή λογαριασμών άρδευσης από τη και για να καλέσει τον Δήμο να αναλάβει τις ευθύνες του σύμφωνα με το νόμο.

Ωστόσο, όπως τονίζουν τα μέλη της Επιτροπής, « Αντί αυτού, αν και το ραντεβού ήταν με τον νόμιμο δήμαρχο της πόλης κ. Θεοδώρου συναντηθήκαμε με τον κ. Μπέο, ο οποίος εμφανίστηκε παράνομα (αοίηση αρχής), μας αποκάλεσε τζαμπατζήδες και αρνήθηκε την οποιαδήποτε συζήτηση. Ως της περιοχής και του δήμου Βόλου αρνούμαστε να δεχθούμε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και αυταρχικές συμπεριφορές από οποιονδήποτε και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε αυτό που ο νόμος ορίζει.

Κατόπιν αυτού:
-Κοινοποιήσαμε τις αποφάσεις της Συνέλευσης και ενημερώσαμε εγγράφως, τα μέσα ενημέρωσης, την , το Δήμο Βόλου, το Δημοτικό Συμβούλιο, την αολίτευση, το Συνήγορο του Πολίτη, την και το Υπουργείο ΥΠΕΚΑ (Ειδική Γραμματεία Υδάτων).

-Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις με τις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με την άρδευση για να ενισχύσουμε τα αιτήματά μας

α επαναλάβουμε τη Γενική Συνέλευση όταν θα έχουμε απτά αποτελέσματα από τις ενέργειές μας αυτές και θα μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον της περιοχής μας.

Τα μέλη της επιτροπής που όρισε η Γενική Συνέλευση των κατοίκων αποτελούν οι:Ανδραδόπουλος Δημήτρης, Ανδραδοπούλου – Φράγκου Μαρία, Κουέλος Γιώργος Μπάρτζος Παναγιώτης, Μπουκουβάλας Ευάγγελος (αποχώρησε από την επιτροπή μετά την κ του εγγράφου στα ΜΜΕ), Παπαχρήστος ίκος, Σφιάκη – Φραγγουδάκη Όλγα, Φλόκας Παναγιώτης, Φραγγουδάκης Αντώνης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση