Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κατά συνδικαλίστριας η δημοτική αρχή Βόλου

Κατά συνδικαλίστριας η δημοτική αρχή Βόλου

“Τη στάση της συνδικλίστρις υπαλλήλου Θάλειας Στάχτου καταγγέλει η δημοτική αρχή Βόλου, για τις καταγγελίες περί δήθεν διώξεων, επειδή της ζητήθηκε να παράσχει τις υπηρεσίες της για εξυπηρέτηση των πολιτών”.

Χαρασκτηριστικά απο το γραφείο του δημάρχου Βόλου αναφέρεται: “Θα ήταν ευχάριστη, ως μια γραφική νότα σε μια δύσκολη εποχή, η συμπεριφορά της συνδικαλίστριας των εργαζομένων στους ΟΤΑ, Θάλειας Στάχτου, αν πραγματικά η κατάσταση της χώρας και της ς μας δεν ήταν σε τέτοια δεινή θέση.

Η συγκεκριμένη κυρία που πέρα από τη συνδικαλιστική (;) δράση έχει να επιδείξει αναφορές στο πρόσωπό της για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων της, αλλά όχι και , ακολουθώντας την τακτική «του γάτου που και… και σκούζει», προκαλεί την και κυρίως τους ανυς και αναξιοπαθούντες συμ μας, με τις καταγγελίες περί δήθεν διώξεων, επειδή ακριβώς της ζητήθηκε να παράσχει τις υπηρεσίες της για εξυπηρέτηση των πολιτών.

Προσπαθεί δηλαδή να ρίξει… στάχτη στα α, κρυπτόμενη πίσω από τα προκλητικά απαράδεκτα συνδικαλιστικά προνόμια, που μαζί με άλλες καθεστωτικές νοοτροπίες οδήγησαν τη χώρα μας στην καταστροφή.

Δεν ξέρουμε, και δεν μας αφορά, γιατί και πως οι συνεπείς και σοβαροί επιλέγουν τέτοιου είδους συνδικαλιστική εκπροσώπηση, όμως διαβεβαιώνουμε πως σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση των πολιτών τόσο η Στάχτου, όσο και η κάθε Στάχτου, επί της δικής μας Δημοτικής Αρχής θα υποχρεωθούν να εργαστούν με βάση τις υποχρεώσεις που έχουν. Οι εποχές της ασυδοσίας και της φυγοπονίας, που διασφάλιζε σε ορισμένους το συνδικαλιστικό μπάχαλο, τουλάχιστον για το έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση