Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κατά συνδικαλίστριας η δημοτική αρχή Βόλου

Κατά συνδικαλίστριας η δημοτική αρχή Βόλου

“Τη στάση της συνδικαλίστριας υπαλλήλου Θάλειας Στάχτου καταγγέλει η δημοτική αρχή Βόλου, για τις καταγγελίες περί δήθεν διώξεων, επειδή της ζητήθηκε να παράσχει τις υπηρεσίες της για εξυπηρέτηση των πολιτών”.

Χαρασκτηριστικά απο το γραφείο του δημάρχου Βόλου αναφέρεται: “Θα ήταν ευχάριστη, ως μια γραφική νότα σε μια δύσκολη εποχή, η συμπεριφορά της συνδικαλίστριας των εργαζομένων στους ΟΤΑ, Θάλειας Στάχτου, αν πραγματικά η κατάσταση της χώρας και της κοινωνίας μας δεν ήταν σε τέτοια δεινή θέση.

Η συγκεκριμένη κυρία που πέρα από τη συνδικαλιστική (;) δράση έχει να επιδείξει αναφορές στο πρόσωπό της για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων της, αλλά όχι και έργο, ακολουθώντας την τακτική «του γάτου που και… και σκούζει», προκαλεί την κοινωνία και κυρίως τους ανέργους και αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, με τις καταγγελίες περί δήθεν διώξεων, επειδή ακριβώς της ζητήθηκε να παράσχει τις υπηρεσίες της για εξυπηρέτηση των πολιτών.

Προσπαθεί δηλαδή να ρίξει… στάχτη στα μάτια, κρυπτόμενη πίσω από τα προκλητικά απαράδεκτα συνδικαλιστικά προνόμια, που μαζί με άλλες καθεστωτικές νοοτροπίες οδήγησαν τη χώρα μας στην καταστροφή.

Δεν ξέρουμε, και δεν μας αφορά, γιατί και πως οι συνεπείς και σοβαροί εργαζόμενοι επιλέγουν τέτοιου είδους συνδικαλιστική εκπροσώπηση, όμως διαβεβαιώνουμε πως σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση των πολιτών τόσο η Στάχτου, όσο και η κάθε Στάχτου, επί της δικής μας Δημοτικής Αρχής θα υποχρεωθούν να εργαστούν με βάση τις υποχρεώσεις που έχουν. Οι εποχές της ασυδοσίας και της φυγοπονίας, που διασφάλιζε σε ορισμένους το συνδικαλιστικό μπάχαλο, τουλάχιστον για το Δήμο Βόλου έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη δύο αλλοδαπών στον αερολιμένα Σκιάθου - https://t.co/KYhYtnuHmU -

  • Ν. Κεραμέως: Αναπλήρωση των χαμένων ωρών τις αργίες και τα Σάββατα - https://t.co/B5TJOotUuH -

  • Είκοσι δύο νέα θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/YGhL2yWV4j -

"Αλιεύοντας" την είδηση