Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κατά πλειοψηφία το πρόγραμμα δράσης του Δήμου Βόλου
Κατά πλειοψηφία το πρόγραμμα δράσης του Δήμου Βόλου

Κατά πλειοψηφία το πρόγραμμα δράσης του Δήμου Βόλου

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε στη σημερινή της Οικονομικής Επιτροπής το ολοκληρωμένο δράσης του Δήμου για το αφού αρνητικά ψηφισαν η μείζονα μειοψηφία και η ΛΑΣ.

Το του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης (ΟΠΔ), αποτελείται από τους πίνακες που αφορούν στον Δήμο και τους πίνακες των νομικών του προσώπων, οι οποίοι έχουν καταρτισθεί και οριστικοποιηθεί από τα ίδια τα νομικά πρόσωπα.

Μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας , το του ολοκληρωμένου ΟΠΔ του ΟΤΑ και των νομικών του προσώπων θα ψηφιστεί το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και υποβάλλεται προς έλεγχο στην οικεία .

Να σημειωθεί ότι το ΟΠΔ συνοψίζει μόνο τον ετήσιο προϋπολογισμό και τη στοχοθεσία αναφορικά με την πορεία εκτέλεσής του κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους και από το περιεχόμενό του αφαιρείται το πενταετές επιχειρησιακό δράσης και το ετήσιο δράσης και καταργούνται οι πίνακες συνοπτικής αποτύπωσης αυτών, ενώ οι πίνακες στοχοθεσίας των οικονομικών αποτελεσμάτων των ΟΤΑ και των νομικών τους προσώπων δημοσίου δικαίου αντικαθίστανται από άλλους πίνακες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μερική κατάργηση της μάσκας από σήμερα #κατάργησητηςμάσκας - https://t.co/x4IGg4Qh2z -

  • Στον Βόλο η #MENSA προς αναζήτηση των δυνατών μυαλών - https://t.co/FZ6DGp1Wj5 -

  • Επίθεση ιερωμένου με #βιτριόλι στη Μονή Πετράκη #βιτριόλι - https://t.co/NT8sUHQG1v -

"Αλιεύοντας" την είδηση