Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κατά πλειοψηφία η τροποποίηση της κανονιστικής απόφασης για κοινόχρηστους χώρους
Κατά πλειοψηφία η τροποποίηση της κανονιστικής απόφασης  για κοινόχρηστους χώρους

Κατά πλειοψηφία η τροποποίηση της κανονιστικής απόφασης για κοινόχρηστους χώρους

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η τροποποίηση της κανονιστικής απόφασης για κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Βόλου στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η που συμμορφώθηκε με τις παρατηρήσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, χωρίς ωστόσο να αλλάξει στην ουσία της, καταψηφίστηκε από τον σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Κ. Γαργάλα, ο οποίος ανέφερε ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην Δευτεροβάθμια Διοίκηση, ενώ χαρακτήρισε αντισυνταγματικές έως παράλογες τις αναφορές στην τροποποιημένη που δεν περιλαμβάνει καμία δέσμευση για τα .
Κατά της τροποποιημένης κανονιστικής ψήφησε και ο σύμβουλος της α’ ελάσσονος μειοψηφίας Ν. Στόϊκος.
Για το ίδιο θέμα εκπρόσωποι του Συλλόγου Επαγγελματιών Μακρινίτσας δήλωσαν σύμφωνοι με την πρόταση της Τοπικής Κοινότητας Μακρινίτσας, προσθέτοντας ότι έχουν αποδεχτεί τους κανονισμούς και είναι ανοικτοί σε ελέγχους.
Επίσης αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία τη μη ανάκληση άδειας λειτουργίας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος στην , αφού μετά από αυτοψία διαπιστώθηκε ότι είχε μέτρα πυροπροστασίας.

Ο κ. Στόϊκος είπε ότι το σούπερ μάρκετ δίνει και αναφέρθηκε στις κυκλοφοριακές που δεν εφαρμόζονται, ενώ απαντώντας ο σύμβουλος πλειοψηφίας Απ. Μαλαματίνης είπε ότι θα ζητήσει να επανεξεταστούν οι κυκλοφοριακές σε όλα τα της Αγριάς.

Τέλος στη συνεδρίαση αναβλήθηκε το αίτημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Σέσκλου προκειμένου να ζητηθούν στοιχεία από την εταιρεία για το εάν είναι οικονομικά τακτοποιημένη για το 2015. Το Τοπικό Συμβούλιο Σέσκλου έχει γνωμοδοτήσει θετικά, υπό την προϋπόθεση να μισθωθεί ο χώρος και η εταιρεία να μην οφείλει για το 2015, ενώ ο κ. Στόϊκος πρότεινε να περιληφθεί και το εάν η κεραία εγκυμονεί κινδύνους για την των κατοίκων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση