Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κατά πλειοψηφία η τροποποίηση της κανονιστικής απόφασης για κοινόχρηστους χώρους
Κατά πλειοψηφία η τροποποίηση της κανονιστικής απόφασης  για κοινόχρηστους χώρους

Κατά πλειοψηφία η τροποποίηση της κανονιστικής απόφασης για κοινόχρηστους χώρους

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η τροποποίηση της κανονιστικής ς για κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Βόλου στην σημερινή της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η Κανονιστική που συμμορφώθηκε με τις παρατηρήσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, χωρίς ωστόσο να αλλάξει στην ουσία της, καταψηφίστηκε από τον σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Κ. Γαρ, ο οποίος ανέφερε ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην Δευτεροβάθμια Διοίκηση, ενώ χαρακτήρισε αντισυνταγματικές έως παράλογες τις αναφορές στην τροποποιημένη κανονιστική που δεν περιλαμβάνει καμία δέσμευση για τα .
Κατά της τροποποιημένης κανονιστικής ψήφησε και ο σύμβουλος της α' ελάσσονος μειοψηφίας . Στόϊκος.
Για το ίδιο θέμα εκπρόσωποι του Συλλόγου Επαγγελματιών Μακρινίτσας δήλωσαν σύμφωνοι με την πρόταση της Τοπικής Κοινότητας Μακρινίτσας, προσθέτοντας ότι έχουν αποδεχτεί τους κανονισμούς και είναι ανοικτοί σε ελέγχους.
Επίσης αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία τη μη ανάκληση άδειας λειτουργίας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος σούπερ μάρκετ στην , αφού μετά από αυτοψία διαπιστώθηκε ότι είχε μέτρα ς.

Ο κ. Στόϊκος είπε ότι το σούπερ μάρκετ δίνει θέσεις εργασίας και αναφέρθηκε στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που δεν εφαρμόζονται, ενώ απαντώντας ο σύμβουλος πλειοψηφίας Απ. Μαλαματίνης είπε ότι θα ζητήσει να επανεξεταστούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλα τα σούπερ μάρκετ της ς.

Τέλος στη αναβλήθηκε το αίτημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Σέσκλου προκειμένου να ζητηθούν στοιχεία από την εταιρεία για το εάν είναι οικονομικά τακτοποιημένη για το 2015. Το Τοπικό Συμβούλιο Σέσκλου έχει γνωμοδοτήσει θετικά, υπό την προϋπόθεση να μισθωθεί ο χώρος και η εταιρεία να μην οφείλει για το 2015, ενώ ο κ. Στόϊκος πρότεινε να περιληφθεί και το εάν η κεραία εγκυμονεί κινδύ για την υγεία των κατοίκων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση