Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κατά πλειοψηφία οι θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων και μοτοποδηλάτων
Κατά πλειοψηφία οι θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων και μοτοποδηλάτων

Κατά πλειοψηφία οι θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων και μοτοποδηλάτων

Την διαφωνία τους για την επιβολή προστίμων σε παρανόμως σταθμευμένα ποδήλατα εξέφρασαν οι στη σημερινή της Οικονομικής Επιτροπής.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της Επιτροπής, Δημ. Πέγιος, προβλέπονται 60 θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων σε πέντε σημεία στο κέντρο της πόλης.

Η επικεφαλής της α' ελάσσονος μειοψηφίας ατάσσα Οικονόμου παρατήρησε ότι υπάρχει νομικό θέμα για να επιβάλλονται πρόστιμα σε ποδήλατα και ζήτησε να πληροφορηθεί με ποιόν τρόπο θα επιβάλλονται τα πρόστιμα.

Η Υπηρεσία απάντησε ότι τα πρόστιμα θα επιβάλλονται ως , με αυτοψία υπαλλήλου.

Ο κ. Πέγιος συμφώνησε ότι τα ποδήλατα δεν έχουν και ότι ως μέτρο πίεσης υπάρχει σκέψη να συγκεντρώνονται στο Δήμο και να τα παραλαμβάνουν οι ιδιοκτήτες τους αφού πληρώσουν πρόστιμο.

Ο επικεφαλής της Απ. άνος είπε ότι δεν μπορεί ο να «κλέβει» τα ποδήλατα, ενώ ζήτησε να πληροφορηθεί που βρίσκονται τα ποδήλατα της πρώην ΝΑΜ.

Επίσης πρότεινε να δημιουργηθούν θέσεις στάθμευσης μοτοποδηλάτων στην οδό Γαζή και πίσω από τα Δικαστήρια για να μην σταθμεύουν στους πεζοδρόμους..

Για τα ποδήλατα που είχε η πρώην ΝΑΜ η κα Οικονόμου εξήγησε ότι ένα μέρος είχε δοθεί σε ένα ίδρυμα και τα υπόλοιπα έγιναν δωρεά στο Δήμο Βόλου , αλλά δεν έγινε αποδοχή δωρεάς.

Να σημειωθεί ότι αρνητικά ψήφισε ο κ. Νάνος, ενώ ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργαρίτης Πατσιαντάς ψήφισε για τις θέσεις στάθμευσης των μοτοποδήλατων και αρνητικά για αυτές για τα όχι στα ποδήλατα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση